0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Cek jel to znaci da se mogu razmnozavati i na spuzvi?
Drzim fige da uspiju iznositi do kraja svaki put i da malci uspiju odrastikod Malkyja je isto tako bilo koliko se sjecam i onda sve propalo iz tko zna kojega razlogaTako da nemoj se nikada opustiti i misliti da mozes proci i sa manje njege,sve ima da radis kao i do sada
Citat: Tiii - Srpanj 11, 2013, 20:10:37 poslijepodneDrzim fige da uspiju iznositi do kraja svaki put i da malci uspiju odrastikod Malkyja je isto tako bilo koliko se sjecam i onda sve propalo iz tko zna kojega razlogaTako da nemoj se nikada opustiti i misliti da mozes proci i sa manje njege,sve ima da radis kao i do sada da sve je bilo ok, kozice se namnozile onak poprilican broj i onda iz pitaj boga kojeg razloga ih je svaki dan bilo sve manje
Svaki put kad ih vidim dodatno se (opet) zapalim za CRS.Bravo iglice!Samo nastavi/te u istom ritmu!
Citat: ZliBrka - Srpanj 11, 2013, 23:03:11 poslijepodneSvaki put kad ih vidim dodatno se (opet) zapalim za CRS.Bravo iglice!Samo nastavi/te u istom ritmu! Hehe hvala, lijepe su uzivo jos i vise.. Samo nema opustanja ) Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Minerali koje koristim su iz Njemacke a dal ih ima kod nas, mislim da ne..
Ima ih i u Becu:http://www.garnelaxia.at/epages/es10563248.mobile/de_AT/?ObjectPath=/Shops/es10563248/Products/ATN012
Znači Werther i prijatelj iz Beča su opskrbljivaci minerala za forumase
Ma prekrasni su ! Stvarno. Toliko si me zapalio za te kozicnjake da sam si pocela razmisljati da si u uredu stavim mali 20 l akvarij, spuzva filteric, crnu podlogu, panjic s mahovinom, malo rogolista i kozice unutra. Najvjerojatnije zutih par