jel se vama dogada slično, osoba dode pokupi koralje....da dio love i nakon toga ostatak vise nikad.
jel ste imali slicnih situacija?
u mom slucaju proslo je vise od godinu dana!!!!!!
Nick doticnog je white
Samo ti i ja znamo zasto nikada nisi dobio tih 200kn
za polukrepanu echinoporu ,a ako se nevaram i zarazenu nudibrenchom.......a o tome je bilo i price kada se nekome pojavilo to nakon kupovine koralja od tebe.....pa sam tada sutio da sam i ja to pobrao...eto toliko o tome
....kopija tvog pp-a sa tekstom i datumom slanja....(ispod mog teksta) ja nigdje nevidim da spominjes da je lamelosa bila oštećena i problem sa nudibrancima!
lamelosa je nije bila oštećena (necu lagati)nego skurena od anemone koja se uglavila pod njenu platu i kurila ju sa jedne strane. to si vidio kad si uzeo! koralji, ako neznas se od toga mogu oporaviti uz primjerenu skrb! nju sam prodavao zajedno sa anemonom na njoj! ako nije bila ok, zasto si ju uzeo! ja nudibrance nemam jer prilikom unosa koralja koristim pest control od FM-a!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
white
Punopravni član
Spol:
095/742-0003
(Nema naslova)
« Primatelj: simeZg : Veljača 28, 2013, 18:49:29 pm »
« Na ovu poruku ste odgovorili ili ste je proslijedili. »
--------------------------------------------------------------------------------
ej sime jos 5000000 isprika ...novce cu ti rijesiti sada kroz koji dan sve mi ide u prodaju od akvaristike ....dosta mi je tog hobia...hehhhe
stavit cu oglas na forum tako da nebrines rijesit cu ti dug bez brige