nemoras nista gasiti 
tvoja ruka ima veci otpor od vode pa je logicnije da ce struja proci samo kroz vodu, a ne kroz tvoje tijelo 
ali nije to tema nego sretno s rastavljanjem
ako bude viška dijelova onda si dobro složio 
moram priznati da se ne bi slozio s tobom i prolaskom struje kroz vodu.
Da, nije problem/bojazan da ce te zdrmati struja U vodi (u djelu ruke koji je u samoj vodi), vec problem nastaje kada struja IZ vode krene preko ruke kroz tjelo ili u pod kroz nogu ili u uzemljenje lampe recimo, kroz drugu ruku kojom se pridrzavas.
Akvarij kao takav je podosta izoliran, pa ce on zapravo samo cekati da se isprazni preko tebe.
Meni se recimo redovito desava da se ispraznim na vodi (ili voda na meni) sa statickim elektricitetom, i svaki put si mislim, jel to ono finalno drmanje... i nije

Inace, pravilo elektro struke je da je jedna ruka uvijek u djepu, a na nogama debela gumena obuca... A i onda bivaju sprzeni...
E, da, ko nije probao, nezna kako je to biti FACA koju je opalila struja... mene je vise desetaka puta, i od toga, par puta sam skoro zaglavio... trebalo mi je pola sata da se pre stanem tresti, a do kraja dana sam bio solidno uznemiren, dok su opekline prolazile jos danima/tjednima iza toga...