Srpanj 28, 2025, 01:23:52 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Bubble wall u zidu  (Posjeta: 5518 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline strasilo

• Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Odg: Bubble wall u zidu
« Odgovori #25 u: Travanj 16, 2013, 12:43:26 poslijepodne »
meni je čovjek rekao da pregrade ne mogu biti "samo" zeljepljene uzmeđu dva stakle jer će 100% otpasti ..  i tu onda cijena leti u nebesa...  :o

ni meni se i dalje nitko nije javio s ponudom od par100 kuna za "samo" staklo .... ;)

mjehuriće sam rješavam ..  :D
uvijek dostupan na [email protected]

Offline prodz

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #26 u: Travanj 16, 2013, 13:16:37 poslijepodne »
prckancija je to za par100 kuna. ako radis od stakla bude ti se vidio silikon nakon nekog vremena na tim staklenim cjevcicama ili pregradama. mislim da bi bolje bilo to napraviti od akrila jer se onda ne vide spojevi. a i to cudo na videu je 100 posto akril.

sto se tice samog efekta. odmah sam zamislio kako bi to bilo super u stanu nekog bogatog nogometasa. mozda bi kasnije stavio unutra i par pirana i dolje naravno mrtvacku glavu. hahaha!

Offline GoranD

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 41
« Odgovori #27 u: Travanj 16, 2013, 13:23:44 poslijepodne »
meni je čovjek rekao da pregrade ne mogu biti "samo" zeljepljene uzmeđu dva stakle jer će 100% otpasti ..  i tu onda cijena leti u nebesa...  :o

ni meni se i dalje nitko nije javio s ponudom od par100 kuna za "samo" staklo .... ;)

Posalji mi broj na p.m. pa cu ti dati broj do covjeka koji full povoljno radi stakla po mjeri.
First we will be best, then we will be first.
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.

Offline strasilo

• Punopravni član
« Odgovori #28 u: Travanj 16, 2013, 13:28:49 poslijepodne »
prckancija je to za par100 kuna. ako radis od stakla bude ti se vidio silikon nakon nekog vremena na tim staklenim cjevcicama ili pregradama. mislim da bi bolje bilo to napraviti od akrila jer se onda ne vide spojevi. a i to cudo na videu je 100 posto akril.

sto se tice samog efekta. odmah sam zamislio kako bi to bilo super u stanu nekog bogatog nogometasa. mozda bi kasnije stavio unutra i par pirana i dolje naravno mrtvacku glavu. hahaha!

Ovo na filmiću nije staklo .... gledao sam nekoliko takvih (identičnih) uživo .... i staklo nije ..  :)

tko to nije vidio uživo, nema pojma koliko opuštajuće djeluje na čovjeka kad se zagleda u to uz neku laganu ambijentalnu muziku .... čovječe, mogao bih satima sjediti ispred toga ...

btw.... ovi što spominju kič .... kič nije kič dok se seljačine ne počnu takmičiti u tome .... tek onda kič postaje kič ... :D

Offline strasilo

• Punopravni član
« Odgovori #29 u: Travanj 16, 2013, 13:31:11 poslijepodne »
Posalji mi broj na p.m. pa cu ti dati broj do covjeka koji full povoljno radi stakla po mjeri.

nije problem u broju ... imam i ja čovjeka koji full jeftino radi stakla po mjeri ako ne mora imati rupe po sebi ...  :)

Offline Dellete

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 38
  • P.
« Odgovori #30 u: Travanj 16, 2013, 13:40:31 poslijepodne »
Gle, pojačanja na akvariju su zaljepljena samo sa jedne strane pa ne otpadnu, a ove prečkice bi ljepio sa dvije strane. Po meni to može svatko napraviti, samo treba biti pedantan oko ljepljenja.

Offline Buncek

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #31 u: Travanj 16, 2013, 16:27:07 poslijepodne »

Nerazumijem zašto bi otpalo, dali ti je rekao neki razlog ?

Offline strasilo

• Punopravni član
« Odgovori #32 u: Travanj 16, 2013, 17:05:20 poslijepodne »
zbog hidrodinamičkog opterećenja.... ili ti ga kako me je pitao jesam kad sjedio u jakuziju ... :)

Offline GoranD

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 41
« Odgovori #33 u: Travanj 16, 2013, 17:29:25 poslijepodne »
zbog hidrodinamičkog opterećenja.... ili ti ga kako me je pitao jesam kad sjedio u jakuziju ... :)

Ja izlazim iz rasprave, ne jednom gledam kako tu ljudi od buhe slona rade i filozofiraju di treba i netreba bezveze...
First we will be best, then we will be first.
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.