Ma nemaš ga čim drugim oprat

Ja sam svake nedjelje skoro u blatu, i svaki put perem s tim.
Meni je čak na autopraonici preslab pritisak. Imam miniwash doma s regulacijom tako da mogu radit što hoću.
Jedino, ne približavaj mlaznicu previše gumama jer ćeš ih razderat (kad sam kupio miniwash razrezao sam si zadnju gumu jer nisam mislio da je to tak jako, al bio je namješten na najuži mlaz, sa širim mlazom i pogotovo onim iz autopraone nema straha).
Ja prvo smočim bajs i ostavim jedno 5min da se sasušeno blato namoči. Onda to lijepo sve isperem uključujući gume ali ne preblizu i ne s preuskim mlazom. Prednji i zadnji lančanik također isperem pod jačim pritiskom od svog nakupljenog blata smiksanog s uljem od lanca. Poslije toga krpom sa šamponom prođem po rami i obručima jer to ne možeš miniwashem temeljito oprat da se sjaji. Ak idem na neku biciklijadu onda i žbice poliram

I na kraju isperem i to je to. Naravno kad se bicikl osuši moraš obvezno podmazati lanac. Ja koristim strojno ulje za to, no imaš svakakva ulja za kupit u svim bike shopovima.
I preporučam ti da pobrišeš kapljice vode s rame poslije da ti ne ostanu mrlje od kamenca isto kao na autu od naše tvrde vode ako si sitničav kao ja pa ti to smeta