dakle....prvo cu se ograditi, jer se
ne smatram strucan po nicemu...i, nebih volio da na osnovu mojih subjektivnih dozivljaja netko donese odluku...jednostavno ne zelim takvu odgovornost

Mi smo bili u situaciji da smo sa dvoje male djece zivjeli u stanu od 30 kvadrata (2 prostorije) bez kupatila i sa wc-om u dvoristu. Bio je pun vlage i djeca su mi bila stalno bolesna(vjerojatno je i to ostavilo traga na njima jer su munjene kao i njihov tata

) i, nisam razmisljao o nicemu drugome nego o montaznoj kuci(bilo mi je apsolutno najbrza solucija). Kao i u svemu...vodio sam se, nekim svojim nagonom...naravno, gledali smo mi i kuce od Marlesa...koje su svemirski brod...ali, financijski nama bile totalno nedostizne. Zenin zio(jbg, brat od njezinog tate...neznam drugacije reci) zivi u montaznoj kuci 25 godina...i, izgledala mi je super. Otisao sam do lika(onaj link sto sam stavio gore u temi...da sada ne ponavljam), malo popricao sa njime...procijenio ga da je iskren i...sa njime sve dogovorio. Bio je cak toliko fer da je kucu poceo montirati a da jos meni nije bio odobren krediti....
Ja sam...i dan danas....(10 smo godina u kuci) presretan, i doslovno...svaki dan kada se vratim sa posla....bas budem..onako...sretan kada si vidim kucu. Ja sam sve dogovorio na nacin da ja nisam nista...ali, apsolutno nista radio(ne zato sto sam lijen ili komotan, jer....toliko sam smotan i blentav da sto god ja idem raditi ispadne skuplje nego da nekome tko se razumije platim). I ne, nista u tih 10 godina nisam imao za raditi na kuci, bas nista...osim sto smo, ne sjecam se...2 ili 3 puta farbali (unutra naravno)...ali, tu se mene nije nista pitalo vec je to bio zenin zahtjev

Ponavljam, ispisujem se od ikakve strucnosti....objektivnog suda(jer...ponavljam, to ne zelim) ali, nama je kuca zaista super. Troskovi grijanja u usporedbi sa prijateljima (klasicne gradnje...cak i ono...dodatna izolacija i bla bla) su doista smjesni, zvucna izolacije je isto tako...fantasticna....drugo, neznam zaista sto bi dodao.
Kuca je bila doslovno gotova u 20-ak dana(ok...tu ne racunam temelje i septicku koju...btw sada vise ne koristim jer smo spojeni na kanalizaciju) i, nema...ono...susenje zidova...pocetna vlaga...pukotina u zidu i sta ti ga ja znam...za 20 dana udjes i zivis.
Eto...neznam vise sto bi napisao(i ovako i onako sam nadrobio svasta a, nista konkretno rekao

)....odgovor na tvoje pitanje o odrzavanju...sa moje je strane..bo, ja nista nisam odrzavao