Srpanj 01, 2025, 07:11:59 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: građenje kuće/montažne kuće  (Posjeta: 4530 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Vran

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
Odg: građenje kuće/montažne kuće
« Odgovori #25 u: Travanj 08, 2013, 23:55:40 poslijepodne »
Prije 5-6 godina sam se malo raspitivao malo o montažnim kućama, ono 350-400 eura m2, no to je ono samo zidovi, ako hoćeš kljuć u ruke, znači samo da namještaj uneseš unutra, cijena je 800-900 eura m2. Kak imam jednog frenda koji ima građevinske strojeve i kamione (ne bavi se gradnjom kuća, više cestogradnjom) on me spojim s svojim kolegom koji mi je izračunao da bi me klasična gradnja koštala oko 650-700 eura m2, uključujuće građevinsku dozvolu i s tim da sam po dućanima biram, pločice, parket...
Treba se raspitati za sve solucije, ima i klasična gradnja ključ u ruke, s tim da je velika prednost što doslovno možeš graditi onako kao ti želiš.
« Zadnja izmjena: Travanj 09, 2013, 09:28:17 prijepodne od Vran »
Humor prenosi dušu preko ponora i uči je da se igra vlastitom boli. -Anselm Feuerbach

Offline delbi

• Član redakcije
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
  • vecio mona
    • http://www.posronja.eu
Odg: građenje kuće/montažne kuće
« Odgovori #26 u: Travanj 09, 2013, 07:51:40 prijepodne »
Znaci...bez da unosim pomutnju...i ja sam sam (u stvari zena...ja sam od toga bjezao ko od vraga) birao spine, plocice, podove i sve ostalo.....Sve je stvar dogovora..pretpostavljam.
Ja sam, ponavljam....vlastito iskustvo, imao negativno iskustvo sa Dom Projekt ...ali, to je vjerujem samo zbog pulskog predstavnistva....ali, sjecam se da sam se samo okrenuo na petama i otisao vani zbog nekakvih suludih zahtjeva(tipa...moram obezbjediti dizalicu...moram sam raditi oluke..i...svasta nesto ...)
pula
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die