Bok svima!
Vidio sam ovu temu pa reko da se i ja malo uključim s obzirom da imam neke informacije.
Točno je da se otvara trgovina za kućne ljubimce na Viškovu-Rijeka u sklopu koje će biti i sve ostale popratne aktivnosti i sadržaju vezano uz ljubimce (veterinarska praksa, ljekarna za kućne ljubimce, grooming salon i trgovina). U kontaktu sam s osobama koje otvaraju i iz prve ruke mogu reći da se još ne zna točan datum otvaranja, ali će sigurno biti u prvoj polovici 5. mjeseca. (ovo što piše 6.5. nije točan datum).
Po pitanju organizacije i edukacije, veliki se napori ulažu u kvalitetu i stručnost, kako bi djelatnici prilikom početka rada imali sva potrebna znanja u svim segmentima koji će postojati u trgovini (akvarstika, teraristika, egzotika, ptice, mačke, psi .....). U razgovoru sam uspio shvatiti da im je cilj naprativiti jedan novi koncept u Hrvatskoj (prema uzoru na razvijenije nam susjedne zemlje) koji će objediniti sve za ljubimce na jednom mjestu uz maksimalnu stručnost i educiranost osoblja.
Što se tiče akvaristike koliko znam oprema je u dolasku, a prema njihovim riječima ponuda će biti kvalitenija i raznovrsnija nego u 5 Centru (ja se toplo nadam i povoljnija

)
Eto ako saznam (i kad saznam) još štogod napišem!
Pozz!