joj decki morate to probati,hrpa celika,nabrijano bojiste
Sam ne mozes nista,taktike su presudne,kao i poznavanje svoga i drugih tenkova,sakrivanje svojih slabi strana i otkrivanje protivnikovih birajuci dobre pozicije
uglavnom nesto potpuno drugacije sto nikad nisam sretao u igri,tvorci svako malo pobojsavaju igru,dodaju nove tenkove,gledaju daleko u buducnost,nemoguce je igricu hakirati ( nesto sto mi u ostalim igrama jako smeta,i zato mnoge presto igrati)
Ovdje je jako bitno iskustvo kao i nabrijanost vlastitog tenka,npr u borbi mozes sresti isti tenk kak sto je tvoj,ali ako ti sa svojim imas vise borbi odigrano tvoja posada je iskusnija i brze puni nisani,okrece i vozi tenk,i nekada su ti djelici sekunde odlucujuci tko ce postati olupina
Stvarno tesko je sada napisati,tesko je cak i ispricati,jednostavno se treba probati,cak u startu sam ne mozes nista,i dobro je imati nekoga tko u startu kroz borbe te moze uvesti u igru
Ja sam imo 3 frenda kaj su samnom igrali cross fire,ali previse hackera i odusto sam,i probo tenkove i igro sam,oni su onako pogledali na youtubu,i rekli sranje,jedan dan su skinuli igru i napravili acc,od tada svaki dan igraju samnom,na poslu samo razmisljaju kada ce doci doma da igraju,salju poruke sa posla da budem na kompu,uglavnom teska zaraza
Dovoljno je reci da ljudi sa obiteljima,u zrelim godinama 45+ sa otimaju sa djecom za komp da bi igrali