samo da skupim dovoljno znanja, iskustvai prestanem postavljati imbecilna pitanja....
Pa ako se gleda sa gledišta pitanja,nema glupih pitanja,kattad mogu bitiodgovori puno gluplji.
Sad ako pogledam ,kako sam ja počeo mogu slobodno reči,da je danas početi sa ciklidima puno lakše,nego u moje vreme.Danas ima sajt,forum u domačem jeziku,ima i stranih knjiga o ciklidima,no ima sve više akvarista ciklidaša,koji vole davati savete i prenjeti svoja iskustva,dakle baza jeste dobra. Naravno ,da je to kamen temeljac,pa treba to samo nadgradjivati novim saznanjim i novim iskustvima,te sve to pretoćiti na forum.
Svi smo nekad bili početnici,neki sa više ,neki sa manje uspeha ali i kroz neki neuspjeh,akvarista se dosta nauči,te iz toga obično izadje još bolji,još zagrizeniji ciklidaš.
Ciklidi ne traže puno,no ono što traže,mora jim biti obezbedjeno sa strane akvarista primarnoi odgovorno,a za uzvrat ciklidi če mu to 300% uzvratiti.Kako teku meseci,godine,tako se dižei iskustvo i akvarista ciklidaš ima u sebi želju,da sve što znade,o ciklidima,da prenosi na nove članove.
Zato ko još dvoumi :ciklid Da ili Ne,znade se odgovor:DA ipak tu su forumaši ciklidaši,tu je ciklid snaga i ne može nikako da se omaši

Zato