nemam pojma, nisam vidio kristaliće, ali kad sam igličasti namoćio u ocat od tada ide normalno i normalno se regulira. u jednom trenutku sam došao u fazu kad više nisam mogao izregulirat mjehuriće, ili idu prejako ili nikako..
Da, procitao sam da si imao problema s iglicastim, ali, opet, da ti je limunska dosla gore, neznam... cudno ...
Isto tako, ocat nije bas otapalo limunske (obje su kiseline), iako, nije 100% koncentracija octa, pa se mozda nesto otopilo.
Ja za sada nemam nikakvih problema. Bio sam se igrao sa solenoidom, pa mi je pustalo negdje. Nisam imao vremena gledati gdje, pa sam bez njega. Sada je to koliko, vec skoro 2 mjeseca od kada koristim, i ne mogu opce usporediti to s bilo cime. Sam pojam da ne moram ici puniti bocu negdje, atestovi i slicno, a opet, ne moram miksati smrdljivi kvasac, zmazane boce...
Ovo mi je mrak. Cisto (boce sadrze prozirne tekucine), lako se odrzava i (ja) nemam problema s cijelim sustavom.
Istina je da su to kinezi, i da ce prije ili kasnije negdje nastati problem, ali, nema tu previse djelova koji bi mogli napraviti problem.
Eto, ima iglicastih za kupiti, sto kod blua, sto u regularnim ducanima koji se bave time... Pa ce se zamjeniti prema potrebi

Ali, dobro je da debugiramo zajedno ovdje, pa smo pametniji

BTW, ja sam malo smanjio broj mjehurica i napravio 1.5 doze, i traje mi sada preko 14 dana. Bilje pusta kisik, znaci, dobro je