Fala svima

Onda ću tako nekako i napravit
Prvo još par kutijica meni po volji (ako niš drugo da se izvježbam pa makar i samo za poklon frendovima, loš uvijek učim kako boje "funkcioniraju" lol) a onda probat nekaj što bise *kao* svidjelo generalnoj populaciji
a za cifru ćemo onda razmišljat poslje XD
Ako ništa drugo dođem ovdje pitat za savjet

Znam da se treba počet sa malim koliko god to bezveze ispalo (uzimajući u obzir koliko vremena i boje potrošiš dok se iskilaviš nad samo 1 kutijicom) ali it's something XD
mic po mic i bude krenulo valjda^^
@Lili, da, definitivno sam najzadovoljnija tim kistovima koje sam u Muilleru našla!
I cijenom i kvalitetom (da ne kažem da sam u početku nekoliko njih uništila jer nisam znala kako se brinut za njih tako da je tu bačeno oko 100kn... *glupača*) a kutijice kupim gdje nađem :\
Ugl je to hobby shop gdje, bez ikakve logike, koštaju više ako su manje

Ali sam u nekom totalno random dučanu našla veću i kvalitetniju kutijicu za manju cijenu al no dobro...
U biti boje su mi najskuplje :\
ona mala bočica 15-16kn a tek kad počneš shvatiš koliko različitih boja ti treba lol
ok, pomješam ja boje pa dobim kaj trebam ali dok ja potrefim nijansu i onda to ponom za drugi put samo bezveze trošim druge boje...
A da ne kažem da mi treba vremena da usavršim nešto što je actually moje.
Lako napravit gledajući u sliku na guglu, treba sam izmislit tj pofarbat a kažem, još učim kako boje funkcioniraju
do sad sam samo olovkom crtala a sjenčanje mi i ovak užasno loše ide lol
Moram reć da mi je sa bojama puno lakše :\
samo da uhvatim štos kak spada tj da mogu to isto napravit "iz glave"
@Zeleni, možemo vidjet tu kutiju? ^^