dakle, prvo bi volio (ako procitaju) svima koji su pomogli u nabavci riba..puno puno zahvaliti...bas puno i od srca....

Slike cu staviti kada nagovorim djecu da mi poslikaju...ja stvarno neznam....ali, hvalim se jer sam...otprilike zavrsio sa svime sto sam zelio....

Trenutno u akvariju plivaju 12 leleupija...prekrasne male zute ribice koje se jurcaju naokolo...bas gust za gledati
9 malenih leptosoma koje mi trenutno izgledaju kao male princeze njezne i krhke...drze se skupa osim jedne (najmanje) oja je nekako uvijek izolirana ali..ona mi je najdraza

Jutros u akvarij uplivali multici, neznam im broja jer sam i na posao kasnio dok sam ih primjereno aklimatizirao te pustio u akvarij...jedva cekam da dodjem doma pa da ih malo gledam...
Nabavio valisneriu i jedan prelijepi anubias(Hvala!) i, sada zaista bi to bilo to...mozda u planu jednom ako i kada bude(a budem li ja mogao

nabavka nekih od Tanganyka gobby-ja...ali i sa trenutnim stanjem...ja presretan. Jos jednom...svima puuuuno hvala!
Vidjeti ce se na slikama...trenutno imam poprilicno problema sa algama ali...jasno je...uzrok je prejaka rasvjeta...nesto moram smisliti(a to mi je uvijek veliki problem)...ali, valjda cu rijesiti.
Kako je puno malih ribica, hranu im usitnjavam...a, priznajem, obilato hranim...pa mi se na povrsini radi odvratna gnjoba koju cu nadam se...rijesiti sa spravicom iz Aquashop-a

Uglavnom...ukratko...to bi bilo to...a, smisao posta je prvenstveno bila veeeeeeeeeeeeeelika zahvala svima koju su pomogli! Hvala!