0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
jeli bi to moglo uspjeti izlegnuti se
Šta će biti da mi je uvalio neku drugu biljku pod cubu. A kupljena je u onoj plastičnoj košarici sa spužvom, još smo ju gledali zgmarkozg i ja
bilje ;kolko si ti to cube uzeo? ti si vadio iz košarice i tako stavio samo unutra, ja bi ti preporučio da lomiš na manje komade tu košaricu i sa pincetom (ako ) imas ih pikaš, moze i rukom, bolje če se raširiti na taj način.
Citat: zgmarkozg - Veljača 24, 2013, 19:19:10 poslijepodnebilje ;kolko si ti to cube uzeo? ti si vadio iz košarice i tako stavio samo unutra, ja bi ti preporučio da lomiš na manje komade tu košaricu i sa pincetom (ako ) imas ih pikaš, moze i rukom, bolje če se raširiti na taj način.Kako je prije bila cuba a sad nije, šta se teleportirala Vi to mene izgleda zajefrkavate, emerzno bilje je bilje uzgojeno na zraku ako se ne varam, ova biljka je kupljena u plastičnoj košarici sa spužvom potopljena u akvariju.No dobro nije u pitanju biljka već me muče druge brige, pa me zanima šta s tim, a ujedno ako spasimo tu famoznu biljku možda bolje odredimo o čemu je riječ
fino su ti ga pocistili...kad se izlegu i ja svoj aq osposobim,donirat ces mi koju