Ukupno Glasova: 37
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dal c02 smeta kozicama?
Citat: enigma1986 - Ožujak 19, 2013, 12:39:23 poslijepodnedal c02 smeta kozicama?Koju vrstu mislis drzat?Sent from iPhone using Tapatalk
Citat: iglica - Ožujak 19, 2013, 12:46:08 poslijepodneCitat: enigma1986 - Ožujak 19, 2013, 12:39:23 poslijepodnedal c02 smeta kozicama?Koju vrstu mislis drzat?Sent from iPhone using Tapatalkpitam opcenito al trenutno drzin RCS i Macrobrachium assamensis
Citat: enigma1986 - Ožujak 19, 2013, 13:05:39 poslijepodneCitat: iglica - Ožujak 19, 2013, 12:46:08 poslijepodneCitat: enigma1986 - Ožujak 19, 2013, 12:39:23 poslijepodnedal c02 smeta kozicama?Koju vrstu mislis drzat?Sent from iPhone using Tapatalkpitam opcenito al trenutno drzin RCS i Macrobrachium assamensisNe smeta,dapace ako se pametno koristi je i pozeljan jer zakiseljuje vodu.Mada ga ja nebi imao bez nekog dvostupanjskog regulatora koji sprijecava "end of tank dump"efekt...
Ja osobno se ne usudim, al ima ljudi kojima to uspijeva.. Sent from iPhone using Tapatalk
Citat: iglica - Ožujak 19, 2013, 13:37:46 poslijepodneJa osobno se ne usudim, al ima ljudi kojima to uspijeva.. Sent from iPhone using TapatalkDa, jedan kolega iz Srbije ih uspesno uzgaja, uz dodavanje CO2.
Citat: ZliBrka - Ožujak 19, 2013, 14:48:16 poslijepodneCitat: iglica - Ožujak 19, 2013, 13:37:46 poslijepodneJa osobno se ne usudim, al ima ljudi kojima to uspijeva.. Sent from iPhone using TapatalkDa, jedan kolega iz Srbije ih uspesno uzgaja, uz dodavanje CO2.Jel znas koje vrste ima?Sent from iPhone using Tapatalk
Oooo Vonfy . To je onaj filter iz nuklearke Kolko brojis da nosi?Sent from iPhone using Tapatalk
Citao sam o tome, kozice se jedino posteno pare kad se presvuku zato su toliko navalili na nju )Bit ce juniora )Sent from iPhone using Tapatalk
Citat: iglica - Ožujak 19, 2013, 18:33:54 poslijepodneOooo Vonfy . To je onaj filter iz nuklearke Kolko brojis da nosi?Sent from iPhone using TapatalkOva na slici je puna do jaja ..... a ova druga jedno 3 puta manje, samo ju je nemoguće slikati jer se beštija skriva ispod mahovine!*****Danas kad sam slikal tu noseću kozicu, prvi puta od kad imam koze sam vidio uživo kak se jedna presvlači, znači cijeli proces presvlačenja i čim se presvukla, napad druge dvije kozice u sekundi na nju (jako agresivno) i tako ja gledao kak mi papaju 50-ak kunića! Nevjerojatno nekaj!! Dotukle su je u minutu-dvije.... Noktopus, da li se i kod tebe znalo tak nekaj događati i zakaj je to tak?Neznam ako se to kot mene dešava, može da se ali ja još ovakav kanibalizam nisam primetio, ali je istina da ja ne gledam toliko moje kozice,jer kot mojih 150 akvarija i od toga samo 11 kom za uzgoj kozica, jednostavno nema vremena da bih sjedeo kot akvarija i posmatrao ako koja kozica koju pojede odmah iza presvlačenja.Zašto se to desilo ?Posle presvlačenja je svaka kozica vrlo ranljiva, a zašto je druge napadnu nebih znao, sa ovim pojavom imam problem kot CPO račiča, jer oni su ti prvaki u kanibalizmu, staviš 80 malih cpoja u akvarij od 120l a kroz mjesec kad narastu na 1,5cm jih ostaje tek oko 20 ostali se pojedu.A najzanimljivije je to da drugiput u isti akvarij stavim isto oko 100 malih cpoja i kad narastu izvadim jih 90 km, znači jednom se pojedu a jednom ne, i mislim ,da može ovako bit i kot kozica.
Zakon su vam kozice Bas ih je lijepo vidjeti...
Bravo von znači ipak se može doć do pomlatka no polako vidimo to javi kad budeš primjetio malce onda je to to!