imam gupija za udomiti... i jednu piksu hrane viška za dotične beštije.
totalno sam za ovo, pogotovo ako se radi o dijeci jer svaka gesta koja razveseli neko dijete ja u potpunosti pozdravljam, naravno uz pristanak i edukaciju roditelja!

a vezano o poklanjanju riba, zašto ne... dali će ribe zaplivati leđno kupljene ili poklonjene manje bitno, važno je samo da osoba koja ih misli udomiti ima želju učiti i da dobije početnih par dobrih tipova.
svi smo mi manje više vidjeli svoje ribe okrenute naopačke, pa i danas se desi neka glupost ili jednostavno bolest, nažalost na taj način se uči koliko god to ružno zvučalo.
ako imaš manji tank i sve za početak, pod sve mislim akvarij, podloga,rasvjeta, grijač (ovisi) , filter i naravno želju i volju.
što se tiče svega živoga u akvariju mislim da će na forumu uvijek naći nekoga sa viškom koji će drage volje pokloniti, ja sam puno puta poklonio biljke, a da ne pričam koliko puta su završile u smeću jer se nitko nije javio, isto tako sam i dobio bilje od večine te sam se trampao nakon nekog vremena.
ja ni jednu biljku u svom akvariju nisam kupio (samo da napomenem da imam preko 12,13 različitih vrsta), sve sam ili dobio od dobrih ljudi sa foruma ili zamjenio (več sam dosadan sa nabrajanjem, ali moram; dell, marko_sp, lugi,AHJAK ako sam nekoga izostavio neka se ne uvijedi.), isto tako i neke ribe i kozice su također iz trampanja.
hoću reći da se može za 0 kn i uz PUNO volje napraviti čuda.
eto toliko od mene...