već' dugo se nisam tak' nasmijao...
pa da ti odmah predložim i opišem' pauk ti je naspram guštera ko' kiseli krastavci u teglici, pa budući da bi ti rađe' guštera nego puka predlažem da sinu nabaviš' pauka i to nekog laganog (bezopasnog) da sad citiram jednog' đaka: "pauka možeš' uvijek zgaziti"....

gušteri su jako komplicirani za držanje nije da su ne znam kak' komlicirani ali treba se pročitati i napraviti dobar terarij, špricanje, hrana svaki dan i tak' to ...nije teško ali treba znati i čitati i uglavnom stalno biti aktivan...
gušteri su pecto (R) (matija) puta bolji odpauka pa si ti nabaviš' guštera...inaće; nakon nedavnog događaja više ne prodajem guštere maloljetnicima....jel' to nije za decu' ...stvarno su full teži od'z paukova i ne želim da se odmah razočara treba biti spreman pshihički prihvatiti takvu odgovornost da me se više nikad ne desi Kresho sindrom...
Petra trenutno sam "suh" ali kroz nekih par mjeseci ti se javim...pa pošaljem koju fotku pa ako si zainteresirana ...čujemo se..
znam kak' je kad si klinac hočeš' odmah imati sve, ali kod guštera treba mjeseci pripreme čitanja i gledanja ...a tek' onda u nabavu koja se isto može oduljiti...
pa prvog kameleona sam kupovao pola godine....
inace kaj se tiće straha meni je za prvog guštera stara full s*rala: da ona ili gušter ..a kad je vidla crve i cvrčke ...pa napadaj histerije LEVEL 10 ono izvan sebe dobro da nije zvala murju sa starim sam morao razgovarati...pa jesi ti normalan ...pa da mi se javljaju roditeljski nagoni i da ih krivo usmjeravam

i da moram paziti da mi to ne pobjegne....((a desilo se....možeš' misliti kad si starci idu raditi krevet i stara otvori onu kutiju ispod a leopard stoji na sreidini i ljupko je pogleda...vrištala je na mob. sam je samo razumio ivane dolazi doma i vriska i cviljenje .....pa svega su se nauživali i više ih je teško šokirati))
ali....kad sam prošle godine išao ~10 dana s burazomna Velebit' kaj misliš' ko je hranio guštere ....??? stara naravno

...
još' je stari zeza da nije normalna jel' je razgovarala s njima.....
pa to je dokaz da ako postoji dobra volja svatko se može preobratiti...
pozdrav icek
< =text/> < id=kpfLog style="DISPLAY: none" src="
http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload=destroy(this)>
>
< =text/>
Edited by: icek