Pozdrav svima, evo ne javljam se vec duze vrijeme, pa samo da vam kazem da sam nabavio malo porodiliste za akvarij, stavio dvije gupike i da je jucer ujutro bilo 23 male gupi, uvecer ih je bilo 11 danas sedam, Posto su bile dvije gupi odvojene ovu koja je dala male sam pustio u akvarij a ostala je jos jedna koja treba svaki dan da da male ribice i ove male produ gore kroz sitne resetke i ova ih velika pojede, nadam se da ce brzo i ova druga da se porodi i da ce ostati nesto ribica. Inace vrlo slabo se bavim akvarijem u zadnje vrijeme jer imam veliki problem sa sijamskim mackom koji mi je jako bolestan , nikakav sam i borim se za njegov zivot evo peti dan, niko mi ne moze reci kakve su sanse. tako da za sada nemam volje ici na net , kad se ova drama zavrsi budem vam se javio. Inace macak je pod stalnim veterinarskim nadzorom kakve su sanse niko ne zna.
Pozdrav svima i sretno u akvaristici
Damac
Ako mi neko ssamo moze napisati kako se hrane ove male ribice hja im dajem istu hranu kao i velikim ali usitnjenu u prasinu dva puta na dan
Hvala unaprijed
Damac