0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dal si ga probao na praznoznaci napuni ga vodom skroz i crijeva uroni u kantu punu vode i tako mora povuč ako je ispravan
Sve predradnje napravljene i ništa...
Citat: volvo_s60 - Siječanj 15, 2013, 20:22:23 poslijepodneSve predradnje napravljene i ništa...Koje predradnje? Vuče li u lavoru?Moj je prvi put povukao tek na pluća a odonda je u redu. Možeš spustiti izlaz na pod u kantu pa ga onda natjerati da povuče.
Citat: Marko_Sp - Siječanj 15, 2013, 20:33:44 poslijepodneCitat: volvo_s60 - Siječanj 15, 2013, 20:22:23 poslijepodneSve predradnje napravljene i ništa...Koje predradnje? Vuče li u lavoru?Moj je prvi put povukao tek na pluća a odonda je u redu. Možeš spustiti izlaz na pod u kantu pa ga onda natjerati da povuče.One koje mi je rekao prodavač.Znači sve sam namjestio,cijevi,prekontrolirao već 3x,prije samog paljenja sam nekoliko puta pritisnuo onaj svjetlosivi gumb i tek tada ga upalio.I ništa...Pokušao sami na pod...Već sam u fazi da ga bacim kroz prozor,pa zezam se s njim već 2 sata.I pokušavao ovo s plućima i ne ide i ne ide...
meni se puno bolje pokazalo kad su prazni. Lakse povuku.Citat: volvo_s60 - Siječanj 15, 2013, 20:40:23 poslijepodneCitat: Marko_Sp - Siječanj 15, 2013, 20:33:44 poslijepodneCitat: volvo_s60 - Siječanj 15, 2013, 20:22:23 poslijepodneSve predradnje napravljene i ništa...Koje predradnje? Vuče li u lavoru?Moj je prvi put povukao tek na pluća a odonda je u redu. Možeš spustiti izlaz na pod u kantu pa ga onda natjerati da povuče.One koje mi je rekao prodavač.Znači sve sam namjestio,cijevi,prekontrolirao već 3x,prije samog paljenja sam nekoliko puta pritisnuo onaj svjetlosivi gumb i tek tada ga upalio.I ništa...Pokušao sami na pod...Već sam u fazi da ga bacim kroz prozor,pa zezam se s njim već 2 sata.I pokušavao ovo s plućima i ne ide i ne ide...pa jel mozes puhati kroz njega kad je prazan skroz? Da ti nije ostao zatvoren usis/izlaz? Na saug se svaki filter napuni bez problema. Usis ostavi u vodi i samo povuci zrak kroz izlaz i kad vidis/cujes da je voda krenula stavi izlaz u vodi inace ce ti zalijati sve okolo kad potjera vodu van.
onda ga upali i dnrdaj lijevo desno dok ti ne potjera sav zrak van
regulator protoka je otvoren?
Dobro je to da si riješio problem ali dali znaš koja je greška da ju nebi ponovio i sljedeči put. Meni nekad povuče ko lud, a nekad se mučim ko ti, još nisam otkrio zašto je to tako.