Moje ime je Andrea i ja sam također nutella-omanka.
Tjedno ode i po 2 tegle. Vele ljudi da Nutella deblja, LAŽU!
A kad sam otkrila da u plodinama velika tegla od 750 grama košta samo 23,99 kn, mojoj sreći nije bilo kraja...
I ne priznajem nikakve falše kreme, linolade, eurokremove... only, and only nutella!
Pazite ovo sad ...
Ne pušim
Ne pijem kavu, čak niti alkohol (samo rođendani i sl ...)
prvi puta sam probao čokoladu sa 4 godine ... i tada sam povraćao tako da se i dan danas sjećam ....
i od tada nisam jeo čokoladu niti čokoladne proizvode do jedno 10-te godine, a nakon toga samo povremeno ...
no međutim prije jedno 5 godina počela je neka neopisiva želja baš za čokoladom .... jednostavno znam da to želim jesti ...

uglavnom slučajno sam probao Grandi (Getro) onaj prošarani bijelo/smeđi i to je bila moja prva ovisnost ... te tegle su nestajale brzinom svjetlosti ...
i tada sam rekao stop ... kao ovisan sam neću više .....
opet stanka 1-2 god ....
i evo prije 5 mj igrom slučaja probam totalni šiteks Clever (od Bille onaj njihov namaz, pola-pola crno/bijeli 15 kn ....)
i nemrem stat .... jedem to žlicom , rukom, nogom .... to je nevjerovatno ... ja brijem da unutra stavljaju drogu ....
a zašto sam citirao Andreu ? zato kaj smo vjerovatno išli u istu školu u kvartu ... i ja Nutellu nemrem smislit ... ljepljiva, gusta i masna ...
možda samo psihički šok jer sam to u školi za užinu između ostalog morao jesti ...