prijavljujem se u klub ... 100g je bila moja vecernja doza dugo vremena, sve dok nisam prestao pusit (a nastavio tamanit coksu) pa se krenulo na vise konfekcijske brojeve... nekako istodobno sam skuzio (valjda se krenuli regenerirat okusni pupoljci) da su dosta cokolada u stvari preslatko sr@nje i da sve manje i manje nalazim dobre... tu i tamo naleti rodbina iz Svice pa donesu ponesto, u Belgiji nazalost nemam nikoga, tako da ostadoh vjeran Kandit coksi za kuhanje, Semper Fi

Mikado s rizom mora bit ona od pol metra jer inace imam dojam da vise energije potrosim na zvakanje onih rupa zvanih riza nego sto jedem cokoladu...
Uvijek se uz asmaticni uzdah i mutan pogled u cigleni zid sjetim kako sam na faksu pored kreveta imao teglu Kinder Lade (onu od 3 kg ili 5, ne sjecam se vise) i veliku jusnu zlicu na poklopcu.... i vecernje citanje knjige a ne buljenja u tv, lagano nagrizajuci slojeve slatke dvobojne mase... i cimerovog pogleda tipa "jeo me pas, ti nisi normalan"

(btw, i njega sam navukao da se pekmez ili dzem isto jede zlicom a ne nuzno maze na kruh

)
uglavnom, Vedran, ode sad iz izloga broj 3 (spajz) izabrat nesto sto su klinci dobili a nisu bili u stanju odmah otvoriti, probati i ostaviti

U slast

/edit - Vedran, samo da znas - kad okrenes 100 (k)g, onda vrlo brzo ide prema 100+PDV, tako da... be warned....be affraid....be very very afraid