Srpanj 18, 2025, 22:15:12 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Što je to prokleto u nekim ljudima....  (Posjeta: 9526 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
Odg: Što je to prokleto u nekim ljudima....
« Odgovori #25 u: Siječanj 07, 2013, 19:19:27 poslijepodne »
o da...kad sam bio mali oči su mi se caklile kad bi vidio čokoladu...
prestao sam pit pa sam počeo čokoladu tamanit...i normalno vraćaju se kile(inače sam mršaavio uz čokoladu lol tako da nije samo ona kriva)w
čokolada ussporava metabolizam..to je zeznuto!
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline ifsilon

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • U usta ga vista, bejbe!
    • Ifsilon Exotics
« Odgovori #26 u: Siječanj 07, 2013, 19:37:37 poslijepodne »
Moji upravo napravili čokoladni mousse i palačinke. Daaaavim se!

Offline Faber

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #27 u: Siječanj 07, 2013, 19:42:16 poslijepodne »
 -? -? kažu da čokolada zamjenjuje seks...na otoku sam..mali mi je u mame..slobodni smo a nemam čokolade šta sad da radim??!!!!
znam!!!  idem peč palačinke!!! :D :D :D :D
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #28 u: Siječanj 07, 2013, 20:13:06 poslijepodne »

Ti ko moja žena...pa kaj neznaš da je čokolada za žemske, papčino! :D

i ak se ne varam danas ti je ročkas....aj onda ti je oproštena tabla.. Sve naj! ;)l

Kaj nije mu 10tog?

Mislim da si u pravu. :)

Offline Andrijana

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: Zagreb Dugave
« Odgovori #29 u: Siječanj 07, 2013, 20:29:58 poslijepodne »
moje je ime dean, i ja sam nutella-oman...i, nema sanse da prodje dan a da ne maznem 3-4-5 zlica nutelle...i, ako sam doma sveden na manje od 3 teglice...odmah se pali do trsta po nuvu šteku nutelle :):)
Moje ime je Andrea i ja sam također nutella-omanka. :D  Tjedno ode i po 2 tegle. Vele ljudi da Nutella deblja, LAŽU!  :D A kad sam otkrila da u plodinama velika tegla od 750 grama košta samo 23,99 kn, mojoj sreći nije bilo kraja...
I ne priznajem nikakve falše kreme, linolade, eurokremove... only, and only nutella!

Offline boxer

• Punopravni član
« Odgovori #30 u: Siječanj 07, 2013, 20:39:21 poslijepodne »
meni su ipak draze slane stvari, a problem je taj sto je pusnica u dvoristu, nemoram ici u trgovinu  :roll:
Slavonski Brod

Offline enigma1986

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
« Odgovori #31 u: Siječanj 07, 2013, 21:37:30 poslijepodne »
moje je ime dean, i ja sam nutella-oman...i, nema sanse da prodje dan a da ne maznem 3-4-5 zlica nutelle...i, ako sam doma sveden na manje od 3 teglice...odmah se pali do trsta po nuvu šteku nutelle :):)
Moje ime je Andrea i ja sam također nutella-omanka. :D  Tjedno ode i po 2 tegle. Vele ljudi da Nutella deblja, LAŽU!  :D A kad sam otkrila da u plodinama velika tegla od 750 grama košta samo 23,99 kn, mojoj sreći nije bilo kraja...
I ne priznajem nikakve falše kreme, linolade, eurokremove... only, and only nutella!
ej ej ej  mislim da da eurokrem nemos nazvat faslhom kremom,eurokrem je tu bija dok je nutela jos samo obicni ljesnak na stablu bila :)

Offline Andrijana

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: Zagreb Dugave
« Odgovori #32 u: Siječanj 07, 2013, 22:10:15 poslijepodne »
Citat:
ej ej ej  mislim da da eurokrem nemos nazvat faslhom kremom,eurokrem je tu bija dok je nutela jos samo obicni ljesnak na stablu bila :)
Pod falše kreme sam mislila na one Kplus i slične bljuvotine. Eurokrem i Linolada su daleko iznad tih, al meni ni dalje nisu sjena Nutelli.  
Nutellu sam prvi put jela još u vrtiću prije više od 30 godina (da, imam puno godina...), bila je to ljubav na prvi pogled koja će trajati do samog kraja   :heart:  Naravno, nisam je uvijek tamanila u ovim količinama, ali zadnjih mjeseci mi služi kao lijek ( protiv depresije, pms-a i sl.)   :D

Evo upravo sam dovršila teglu koja je otvorena petak ujutro...  :D
« Zadnja izmjena: Siječanj 07, 2013, 22:15:11 poslijepodne od Andrijana »

Offline Pandorica

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 41
« Odgovori #33 u: Siječanj 07, 2013, 22:25:23 poslijepodne »
moje ime je Andrea i ja sam čokoladomanka, newcreamomanka (neki fini eurokrem iz tomy-a, nuttelu baš ne volim, ali ovaj sasvim ok parira linoladi)... gumelinomanka... jaffomanka.. domaćicomanka... motomanka... napolitomanka...

STOP! bolje da ne nabrajam dalje...  :-[ :-[ :-[
Zagreb / Sveta Nedelja

Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #34 u: Siječanj 07, 2013, 22:28:56 poslijepodne »
 :D :D prijavljujem se u klub ... 100g je bila moja vecernja doza dugo vremena, sve dok nisam prestao pusit (a nastavio tamanit coksu) pa se krenulo na vise konfekcijske brojeve... nekako istodobno sam skuzio (valjda se krenuli regenerirat okusni pupoljci) da su dosta cokolada u stvari preslatko sr@nje i da sve manje i manje nalazim dobre... tu i tamo naleti rodbina iz Svice pa donesu ponesto, u Belgiji nazalost nemam nikoga, tako da ostadoh vjeran Kandit coksi za kuhanje, Semper Fi  :zagrljaj:

Mikado s rizom mora bit ona od pol metra jer inace imam dojam da vise energije potrosim na zvakanje onih rupa zvanih riza nego sto jedem cokoladu...

Uvijek se uz asmaticni uzdah i mutan pogled u cigleni zid sjetim kako sam na faksu pored kreveta imao teglu Kinder Lade (onu od 3 kg ili 5, ne sjecam se vise) i veliku jusnu zlicu na poklopcu.... i vecernje citanje knjige a ne buljenja u tv, lagano nagrizajuci slojeve slatke dvobojne mase... i cimerovog pogleda tipa "jeo me pas, ti nisi normalan"  :D :D (btw, i njega sam navukao da se pekmez ili dzem isto jede zlicom a ne nuzno maze na kruh  :D)

uglavnom, Vedran, ode sad iz izloga broj 3 (spajz) izabrat nesto sto su klinci dobili a nisu bili u stanju odmah otvoriti, probati i ostaviti  :D :D

U slast  :zagrljaj:

/edit - Vedran, samo da znas - kad okrenes 100 (k)g, onda vrlo brzo ide prema 100+PDV, tako da... be warned....be affraid....be very very afraid  :devil: :D
O mjeseče, sunčeva guzico.
Što siješ, a ne griješ.....
Pizdo.

Offline dejanb82

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
  • adriana
« Odgovori #35 u: Siječanj 07, 2013, 22:31:51 poslijepodne »
čokolada od 300g, bilo koja ,još ako je sa lješnjacima ide cijela odjednom,žena popizdi kad vidi  :D sva sreća pa kćerki ne damo baš  puno slatkoga,zato tata čisti sve,kao neka ovisnost o slatkome  -?

Offline gašo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 65
  • Žuja je zakon
« Odgovori #36 u: Siječanj 07, 2013, 22:35:46 poslijepodne »
Zamalo sam kćerki dao ime Dorina!  :D :D :D :D

Offline Pandorica

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 41
« Odgovori #37 u: Siječanj 07, 2013, 22:40:18 poslijepodne »
Dorina vulgaris mliječna od 80g (psmtr i to su smanjili) mi je No.1 čokolada... :heart:
Zagreb / Sveta Nedelja

Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.

Offline enigma1986

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
« Odgovori #38 u: Siječanj 07, 2013, 22:40:34 poslijepodne »
Zamalo sam kćerki dao ime Dorina!  :D :D :D :D
bolje nego Milka XD

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #39 u: Siječanj 07, 2013, 23:03:59 poslijepodne »
neki dan uzeo sam 10 milki obicnih, bila akcija u milneru, nisam zeljan, ali takav sam, također se slazem sa Vedranom, u slicnoj smo situaciji. Volim posebno mlijecnu milku, i pojeo sam ih 5 komada u manje od dva sata..  :D :D sam sebi sam se zacudio, ali takav sam kad pocnem jesti milku, ali samo nju, druge bas ne preferiram..  ;)

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
  • vecio mona
    • http://www.posronja.eu
« Odgovori #40 u: Siječanj 08, 2013, 11:12:24 prijepodne »
ovisnost...evo danas nekih sat...sat i po nije radio forum...hahahaha...totalno luuuuuuuud :):):)
pula
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die

Offline cicovspu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • CiCo
« Odgovori #41 u: Siječanj 08, 2013, 11:27:09 prijepodne »
Citat:
ej ej ej  mislim da da eurokrem nemos nazvat faslhom kremom,eurokrem je tu bija dok je nutela jos samo obicni ljesnak na stablu bila :)
Pod falše kreme sam mislila na one Kplus i slične bljuvotine. Eurokrem i Linolada su daleko iznad tih, al meni ni dalje nisu sjena Nutelli.  
Nutellu sam prvi put jela još u vrtiću prije više od 30 godina (da, imam puno godina...), bila je to ljubav na prvi pogled koja će trajati do samog kraja   :heart:  Naravno, nisam je uvijek tamanila u ovim količinama, ali zadnjih mjeseci mi služi kao lijek ( protiv depresije, pms-a i sl.)   :D

Evo upravo sam dovršila teglu koja je otvorena petak ujutro...  :D

e ti odma Kplus napala :D

kupi si Kplus volim najbolje namaz - meni najsličniji nuteli za manje ovaca ;) :D
http://online.konzum.hr/products/60044643/namaz-ljesnjak-400-g-volim-najbolje?source=SEARCH

priznam da kplus nije neka sreća al ovaj je very good
Zaprešić / Vukovar / Križevci
Trigon190
Cayman 60

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #42 u: Siječanj 08, 2013, 11:31:25 prijepodne »
Ukoliko svakodnevno ne maznem barem mrčkicu čokolade imam znakove apstinencijske krize, nervoza, trešnja ruku, divlja želja...

da nemaš možda problema s candidom jer tko je ima u velikoj količini zna imati veliku potrebu za slatkim...

a u k?!? gljive? laj bum još i raka navlekel? majkumu?!

ma boli me pas, od nečeg treba krepat, sad , jel od slatkog ili od gljiva, ko ga fućka..

ajd, lakše mi je sad kad vidim koliko ljudi ima problema s Kanditom  ;) po forumu :D

Offline ZliBrka

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #43 u: Siječanj 08, 2013, 11:50:29 prijepodne »
ovisnost...evo danas nekih sat...sat i po nije radio forum...hahahaha...totalno luuuuuuuud :):):)

Ovo potpisujem.

Cokoladu jos mogu iskontrolisati, dok ju ne vidim.  ;)
"Dišemo slobodno jedino kad nas s drugima povezuje zajednički cilj koji nadilazi naše JA."  Zemlja Ljudi

Offline joke44

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #44 u: Siječanj 08, 2013, 12:09:41 poslijepodne »
Konzum izbjegavati jer je najskuplji za slatkiše - vjerojatno na svijetu + imaju fantastičnu logiku - kupujmo hrvatsko made in okolne zemlje u kojima je ISO nepoznat pojam

Lidl ima odlične čokolade, kekse i sl pizd. - njihove robne marke - jeftino a u rangu dorine, milke, mikada, bez onog prekrasnog okusa margarina kakav imaju Braco i Seka

i imaju odličan čokoladni namaz 400 grama za 9 kuna, koji je prije bio 5,99 i jeo sam jedan dnevno dok mi ne bi došlo slabo nakon 7 dana.

i ne mogu odolit onim Mond i Super štangicama (znam da su smeće ali mi ostalo iz djetinjstva)

i kad smo kod djetinjstva, ovi su mi bili najslađi od svih

Offline cicovspu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • CiCo
« Odgovori #45 u: Siječanj 08, 2013, 12:28:09 poslijepodne »
Konzum izbjegavati jer je najskuplji za slatkiše - vjerojatno na svijetu + imaju fantastičnu logiku - kupujmo hrvatsko made in okolne zemlje u kojima je ISO nepoznat pojam

istina da nije jeftino... nešto je konkurentno nešto nije... šta fali kplus čokoladi npr... radi ju zvečevo, ista je a par kuna jeftinija.... slatkiše i ostale stvari privatne marke rade se okolo jer je hrvatska retardirana za bilo kakvu proizvodnju... npr uvozimo dalmatinsku smokvu iz srbije.... eeeej ko je tu lud.... dalmoš osuši i izveze, srbin samo zapakira i onda Konzum uvozi dalmatinsku smokvu iz srbije....

isti primjer je za čaj od kamilice... kamilica sušena ide van i vraća se u vrećicama....

da su bolji uvjeti u HR proizvodilo bi se i ovdje tj da su ljudi poduzetniji i velike tvornice fleksibilnije.... pa jedan Kraš je toliko krut da će čim uđemo u EU pasti na koljena.... Zvečevo npr ima dobro vodstvo i prilagoditi će se tržištu...
to je samo primjer iz ove industrije koja je ovdje u temi
Zaprešić / Vukovar / Križevci
Trigon190
Cayman 60

Offline smileyzg

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #46 u: Siječanj 08, 2013, 12:40:06 poslijepodne »
Moje ime je Hrvoje... i ja sam ovisnik...

ALI, već 7 dana imam 300g paket čokoladnih bananica! i još je uvijek originalno zatvoren!  :-[

vjerujem da je olakotna okolnost ta da još uvijek "sređujem" ostatke blagdanskih kolača... :D :D :D

"It's your road, and yours alone! Others may walk it with you, but no one can walk it for you..."

Offline joke44

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #47 u: Siječanj 08, 2013, 12:50:31 poslijepodne »
ne fali joj ništa osim što je skupa. To što je jeftinija od dorine ili mikada, a ustvari je ista je ne čini jeftinom. Ista kvaliteta u lidlu duplo jeftinija - duplo, a uvoz. Tko tu koga j...?

Jamnica - 1,5l (vlasnik Jane todorić ) u konzumu 6 kn, a u Bili 5 kn???
Btw ljudi bi bili/su bili poduzetniji da todara nije kasnio s plaćanjima, nudio kompenzacije u kvarljivoj robi ili ništa i ubio tisuće malih poduzetnika.....

Dalmoš osuši i izveze, Srbin mu PLATI i onda...

Kraš navodno već priprema prebac kompletne proizvodnje u Bosnu i Srbiju - jeftinija radna snaga, porezne olakšice, neće u EU još godinama

Ali dosta gorčine, vratimo se na čokoladu

Offline joke44

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #48 u: Siječanj 08, 2013, 12:52:36 poslijepodne »
Moje ime je Hrvoje... i ja sam ovisnik...

ALI, već 7 dana imam 300g paket čokoladnih bananica! i još je uvijek originalno zatvoren!  :-[

vjerujem da je olakotna okolnost ta da još uvijek "sređujem" ostatke blagdanskih kolača... :D :D :D

čokoladice 7 dana neotvorene?

imaš temperaturu?

boli te trbuh?

:D

Offline smileyzg

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #49 u: Siječanj 08, 2013, 13:02:52 poslijepodne »
Apstinencija... :D :D :D

"It's your road, and yours alone! Others may walk it with you, but no one can walk it for you..."