Evo mog nereda kak sam rekao, dok ga nisam vidio sad slikanog s blicom nisam ni skužio koliko cijela soba vapi za čiščenjem i bojanjem

Dakle o slikama:
1. DYI rasvjeta jako sam zadovoljan s njom, 140 ledica i 4 T5 ice gotovo da se ne grije. Kad sam ju prvi put metnuo spržio sam dosta koralja za stalno

ali sad funkcionira odlično, na nekim mjestima su skinuti reflektori jer je s njima prejaka za koralje ispod. Kod konstrukcije je bilo problema, nikako nisam uspio nači majstore koji su mogli saviti lim kako sam zamislio i tu se pokazala akvaristička solidarnost na djelu, uletio je Klanjo i njegvi su to spigali baš kak sam htio, još jednom hvala

.
2. Ko što Roni veli tajni projekt

, ATS srce cijele filtracije, sve drugo su dodaci bez kojih bi sistem funkcionirao ali bez ove kutije ništa

3. ATS iz druge perspektive, možda kome bude jasnije makar sumljam

4. Kalkwaser reaktor i skimer u zasebnom sumpu, momentalno je uključen jer sam maloprije čupao špageti alge i digao hrpu dreka u vodu, inače ko što sam več reko palim ga svaka dva tjena na dva dana. Pumpa s vanjske strane ide isto u taj sump i dizat če vodu u novi tank koji se ako sve bude u redu ljepi sljedeči mjesec

.
5. Špageti alga dignuta na postolje, ispod nje je desetak kg sitnijeg kamena i ispod njega je DSB površina cijelog refugiuma je 120*55
6. Aktivni ugljen i fosfat remuver u trečem sumpu, unutra je i kalcireaktor, neuključen več godinu dana ali sam ljen izvaditi ga van

, tu je i hrpa mrtvog kamena, čeka da oživi sa sljedeči tank.
7. Phitoplankton, ne znam koliko stvarno koristi u tanku ali kad ga ubacim nefotosintetičke gorgonije polude pa pretpostavljam da ima i nekakve koristi od njega, nemam puno brieg ni troška oko njeg pa ga uzgajam.