E, moj Kreshin Brate...ovo ti je stvarno GEJ fora!
Èovjek ti je prodao dvije životinje u vrhunskom stanju iz domaæeg uzgoja, kompletne potrebne informacije, biljku, minerale i vitamine SVE ZA 200kn (samo da znaš da je cijena jednog takvog guštera i to iz divljine s svim parazitima i boleštinama i malim šansama da preživi bez ekstenzivne veterinarske njege oko 100 EURA), a ti i tvoj bratac ste ih uspjeli skenjat u samo par mjeseci, i sad ti je ON kriv! Naprosto ne mogu vjerovati u to što èitam!
3 tjedna stari neothranjeni gušteri (nesposobni da normalno žive kao veći koji normalno jedu?) a rečeno je da su 3mj. i da će uz kašice, vitamine i ostalo priloženo bez problema ić, ko tu koga kenja?
da smo znali o čem je riječ kupili bi odraslu laticudu za 600kn al bar bi ostala na životu
u ostalom TEK SAD MI JE KRIV ICEK NAKON ŠTO JE POČEO KENJAT po kreši što je to učinio s gušterima,
a radio je ono što mu je icek rekao na početku, a poslije ko krešu j.., to sve skupa traje možda mjesec dana
Kresho je tražio hranu posvud i većinom od saše, matije i još nekih tražio informacije trudio se, a onda gospon icek se sjeti kad je svemu kraj pametovat
ko fol žao mu guštera, a požurivao je da ih se što prije riješi, treba mu lova i slično, a poslije pomogao nije nikako
TO MI SMETA i nema drugih problema,
da je sve bilo u tonu pa želimo pomoć, u čemu je problem, odgovorit konkretno u tih mjesec dana da se neš pomakne, ali ništa, nikakav prijedlog osim sad koji dan prije veterinaru ga odnesi, a to je vrsni uzgajivač koji se nudi pomoć, nije mogao pomoć kao adsl su mu instalirali 3 dana, jadničak

sve svali na 13-godišnjaka i pljuje po njemu
icek
ptiček
picekic dragi
laticudicekic
cekicekicekic il kak god hočeš, moderator, vrati post, ionak nema ništa više u njemu što nismo već, spomenuli osim što još možemo spomenuti da si neodgovoran uzgajivač i hočeš samo mlatit lovu i napadaš djecu na forumu