Srpanj 22, 2025, 01:19:54 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: OVO JE NEVJEROVATNO  (Posjeta: 4020 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Kresho

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
OVO JE NEVJEROVATNO
« u: Siječanj 29, 2006, 20:25:00 poslijepodne »

Vidite vi ovo užasno izgleda,prvo sam mislio da mu je to koža koja

treba otpast.

&nbs p;
ALI NA KRAJU MISLIM DA MU JE TO BRAŠNAR KOJEG NIJE DOBRO

&nbs p;
PROGUTAO.

I EVO ŠTO SAM IZVADIO.I ZBOG TOGA NIJE NI JEO JER GA JE VJEROVATNO BOLJELO.

Edited by: Kresho

Offline kalel

• Punopravni član
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #1 u: Siječanj 29, 2006, 20:45:00 poslijepodne »
to i jest..mislim...koza koja je zaostala....pa ti to tako izgleda kada se izvadi tj. makne...to ti je koza oko usta koja se nije skinula i jedan dio ti se uvijek nalazi malo u ustima...pa ta "tvorevina" izgleda ovako..
a sada...mega veliki off topic...
btw. ja slusam wiliama shatnera ovaj zadnji album sada...i ...i ...ne mogu vjerovat koliko mi je dobar (iz 2004 has been   ako nekog zanima pa si zeli skinut)  
pozdrav
U.LJ.E.Z-Udruga Ljubitelja Egzotičnih Životinja
zllo nemoj se prebaciti...ali ako zelis ucini to *placljivo lice*

Offline Kimo

• Punopravni član
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #2 u: Siječanj 29, 2006, 21:03:00 poslijepodne »
Znaci da je sada sve ok?Kako si mu skinuo?Koliko je imao to,kada nisi primetio?
Čovek se uči dok je živ!

Offline Kresho

• Punopravni član
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #3 u: Siječanj 29, 2006, 22:40:00 poslijepodne »
Je sada je sve ok i cinimi se da mu je lakše.

Copio sam ga u ruku i lagano s pincetom izvadio,izgledalo je koda mu izlaze crijeva.

imo je to nekih tjedan dana ali sam mislio da ce on to

sam maknuti.

Offline Zarko

• Novi član
  • *
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #4 u: Siječanj 31, 2006, 21:18:00 poslijepodne »
uzmi deksametazon ako se tako zove kod vas i namazi mu to je
vestacki hormon koji se koristi kod upala i pomaze epitelizaciju moze
da pomogne a ne skodi 1000%

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
  • Mean bastard
    • Insta
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #5 u: Veljača 01, 2006, 13:09:00 poslijepodne »
Ništa mazati...jer će uginuti, deksametazon je za vanjsku upotrbu, a kako phelsuma nema kapke mogla bi deksametazon prenjeti na oći i osljepiti.
https://www.instagram.com/skorpac/
Tu mi se možete javiti

Offline Kresho

• Punopravni član
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #6 u: Veljača 01, 2006, 13:15:00 poslijepodne »
Onak mi se ćini koda mu je ta strana nateknuta i dobio je neke pjegice bijele

Offline Kresho

• Punopravni član
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #7 u: Veljača 01, 2006, 13:22:00 poslijepodne »
E VIDI OVO TO SAM SAD SLIKO POMAKNUTA MU JE ČELJUST

Offline PaRTiZaN

• Punopravni član
  • **
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #8 u: Veljača 01, 2006, 13:47:00 poslijepodne »
ma odvedi gadoktoru  covjece!
Akvarijum od 250Litara vanjski filter sa 5 oskarima(2 albina i 2 red tigera  oko 23cm)
Cuvao sam od gupa,zlatnih,mrjestio skalare,diskuse...

Offline cosmo

• Punopravni član
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #9 u: Veljača 01, 2006, 14:38:00 poslijepodne »
e sorry stari,nebih se htio mješat tj bi,ali ovaj gušter ti fakat izgleda loše,neuhranjeno,bolesno itd,jadna životinja,moj ti je savjet radije ga odfuraj veterinaru ili daj nekome tko će se pobrinut za njega!
Zagreb/Hrvatska

Offline icek

• Punopravni član
    • http://free-zg.htnet.hr/gusteri/
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #10 u: Veljača 01, 2006, 15:37:00 poslijepodne »

Kresho stvarno se trebam suzdržavati kometara koje bi sad napisao zbog svojih Moderatorskih Ovlasti....koje su mi ljudi s povjerenjem dali ali...
ovo je nevjerojatno.....to se dešava kad se ne uči...
a dao sam ti i vitamine i biljku i CD sa cijelom knjigom i nešto hrane i na koncu mob. da me nazoveš' ako' bi se bilo što desilo....i onda se ovo dogodi...ss time da to nije od'z jučer......neznam što bi ti rekao ali....ne marnost i nebriga je napravila svoje....stvarno si me razočarao ali ono....skroz.

slušaj sad pažljivo da ne bude ispalo da ti nitko nije htio pomoći ...
mogućnosti da spasiš' ovog predivnog gušterćića su stvarno minimalne...
no svejedno postoje....((barem mislim))
pa kak' se desi da ne vidiš' da se nije pravilno presvukao mislim na noge sam Bog da se drži na staklu...pa onda ovaj apsces ili je stomatitis ili je nepresvućena kožda koju si izvukao pa se samo ugnojilo...pa ne kužim....
odnesi ga ili na Veterinu ili kod Ivone ili ne znam...kog bi mogao preporućiti možda Ingi u zoovrt ...neznam moždado mene pa da vidimo ak' se šta da napraviti...ali neznam baš'....
složi kašicu dodaj kalcija i vitamina i moli Boga da prođe u idućih nekoliko dana ak' ne onda mislim da mu nema pomoći...

pozdrav icek

ova Fotka će ući u moju dokumentaciju što se sve može desiti usljed nepravilnog držanja....strašno.
Teraristika nije hobi niti zanimanje, to je dijagnoza.

Offline kalel

• Punopravni član
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #11 u: Veljača 01, 2006, 17:30:00 poslijepodne »
samo malo...ovo je...katastrofa....ali nije sve izgubljeno...malo pogledajte bolje...prva slika...ima koze na ovoj strani jos koja zateze tu stranu tako da se druga pomaknula...ali...u kuljac...vlaga i d3 vitamini,kalcij..sta je bilo?zasto nitko nikoga ne slusa...uglavnom...dakle skini tu kozu...sa druge strane...i trebala bi se...(trebalo bi se ako nije kasno)...vratiti celjust na svoje mjesto...ali mislim...stvarno...ljudi...zar nitko ne shvaca da su to ziva bica...koja su imala tu nesrecu da se mi brinemo o njima...u zatocenistvu...pa barem im onda mozete pruzit najbolje...ljudi...isuse ...
U.LJ.E.Z-Udruga Ljubitelja Egzotičnih Životinja
zllo nemoj se prebaciti...ali ako zelis ucini to *placljivo lice*

Offline Stina

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
    • ZGreef
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #12 u: Veljača 01, 2006, 17:45:00 poslijepodne »
Ovaj post mi je otvorio oči, i na neki način je koristan, jer se vidi da i nije baš tako jednostavno držat guštera!

Sad vidim da nije to samo stavit ga u kavez i dat mu jesti i piti, uvijek može doć do komplikacija...

Ajde, nadam se da će živina preživjet, a da će kresho isto nekaj naučit
i drago mi je da nema nekog pljuvanja, nego samo dobronamjerne
opaske...

Offline Kresho

• Punopravni član
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #13 u: Veljača 01, 2006, 20:07:00 poslijepodne »
Ali fakat ne svaćam koko se to moglo desiti a imao je sve i hranu i vlagu isve.

to se može desiti samo meni

sad sam ga vidio da se zakopao u treset.

Offline kreshin brat

• Novi član
  • *
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #14 u: Veljača 01, 2006, 21:49:00 poslijepodne »
Kao prvo ja sam Krešin brat i sve ovo sam pratio sa strane uz manju tehničku pomoć koja mu je bila potrebna

a što se tiče
Kresho stvarno se trebam suzdržavati kometara koje bi sad napisao zbog svojih Moderatorskih Ovlasti....koje su mi ljudi s povjerenjem dali ali...

ovo je nevjerojatno.....to se dešava kad se ne uèi...
a dao sam ti i vitamine i biljku i CD sa cijelom knjigom i nešto hrane i na koncu mob. da me nazoveš' ako' bi se bilo što desilo....i onda se ovo dogodi...ss time da to nije od'z juèer......neznam što bi ti rekao ali....ne marnost i nebriga je napravila svoje....stvarno si me razoèarao ali ono....skroz.

Upute je slijedio i uvjete osigurao, knjigu čitao (preveo mu ja), brinuo se svaki dan, istina neprilagodena podloga s malo bilja prvih par dana,
odmah ispravljeno,

btw. icek priča o tepihu za dno = knjiga kaže da tepih uzrokuje infekcije na nogama
Jesi ti icek pročitao knjigu?

slušaj sad pažljivo da ne bude ispalo da ti nitko nije htio pomoæi ...
moguænosti da spasiš' ovog predivnog gušteræiæa su stvarno minimalne...
no svejedno postoje....((barem mislim))

što se pomoći tiče pogledajte razne topike u kojima traži pomoć, većina ih je ignore

guštere je dobio s uputama kojih se držao, brašnari, kašice, vitamini, ...., koje gušteri nisu htjeli ni pogledat, eventualno komadiće rijetko

ta situacija da neće jest trajala je kolko je trajala, dok se nešto pomaklo na forumu s pomoći već je bilo kasno, svi su postali pametni, Kreshu pljuvali, em voćne mušice, cvrčci, itd., nije istina da je bilo entuzijazma za pomoć

forumom bi se riješilo odmah da je problem u hrani (potpora cvrčima , mušicama, itd. ),
osim ako nije riječ o bolesti (koja nije nastala zbog uvjeta jer su postignuti)

pa kak' se desi da ne vidiš' da se nije pravilno presvukao mislim na noge sam Bog da se drži na staklu...pa onda ovaj apsces ili je stomatitis ili je nepresvuæena kožda koju si izvukao pa se samo ugnojilo...pa ne kužim....
odnesi ga ili na Veterinu ili kod Ivone ili ne znam...kog bi mogao preporuæiti možda Ingi u zoovrt ...neznam moždado mene pa da vidimo ak' se šta da napraviti...ali neznam baš'....

kasno, kasno

složi kašicu dodaj kalcija i vitamina i moli Boga da prođe u iduæih nekoliko dana ak' ne onda mislim da mu nema pomoæi...

sve je to s početka, ali nije palilo

ova Fotka æe uæi u moju dokumentaciju što se sve može desiti usljed nepravilnog držanja....strašno.
Što se tiče nepravilnog držanja došli smo do neodgovornog prodavanja,

Ako si već prodao guštere 13-godišnjaku, nije li za očekivati da će mu trebati malo više pomoći, pogotovo znajući da su gušteri nedorasli i da treba malo više brige i znanja od davanja brašnara i kašica (što si njemu rekao da je dosta), nego očekivati da sve zna

-što je još gore nije da nije tražio pomoć iako se sad pravdaš, trebao si imati bar obraza ponudit se da ćeš ih uzet (bez povrata novca, nije problem nije neka lova) ako ti je zbilja stalo do tih guštera ili bar nazvat i vidjet u čem je problem

lijep pozdrav
no ipak treba malo više zrelosti na ovom forumu

Offline kreshin brat

• Novi član
  • *
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #15 u: Veljača 01, 2006, 21:52:00 poslijepodne »
moram još i ovo napisat, icek na ovaj Krešin topic si reagirao 3 dana poslije,
slično je i s ostalima
čudo je da su i ovoliko poživjeli s pomoći od uzgajivača

Offline icek

• Punopravni član
    • http://free-zg.htnet.hr/gusteri/
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #16 u: Veljača 01, 2006, 22:36:00 poslijepodne »

pola ovih komentara smatram krajnje uredljivim pogotovo za svoju ulogu u svemu što se tvom bratu dogodili a i moje razine "ljubavi" prema tim gmazovima (koja je svima a i teb bi trebala ostaiti neupitna)i tvoje uloge starijeg brata koji savjetom treba biti uzor mlađem bratu....

pa da počnem opovrgavati tvoje navode.....
oćito je da se niste pripremili ((jel' kao što si naveo si sudjelovao u tome))

1. On kao ni ti ovu knjigu ne da niste pročitali nego niste pogledali ni slike...dokaz je Kresin post s slikom pustinjskog terarija a gušteri su iz kišne šume???

2. infekcija na nogama je totalna glupost jel' kao što sam i rekao tvom bratu i što se vidi na postu u u našim PP "najoštrije" sam mu preporućao tepih....

3. drugi problem je da kako je tvoj ml. brat i ti napredovali u izgradnji terarija tako ste ih uznemiravali a da i ne spominjem onaj ventilator koji je cijeli dan zujao ....na svaki post koji je tvoj brat poslao sam odgovorio...čim prije sam mogao...

4. tvoj brat je znao u što se upušta i ova bijedna usporedba godina mi je u najmanju ruku smiješna...jel' dijete s 14 godina ((koliko je rekao da ima)) koje je normalno mentalno razvijeno...može prepoznati situaciju u kojoj se nalazi...i odgovorno za svoje postupke možda ne zakonski ali svakako budići da je došao s ocem pretpostavio sam da su ozbiljno zainteresirani prihvatiti se zanimljivog hobija....

5. sva hrana koja se trebala nabaviti dostupna je bila u zoo dućanima...pa se trebalo pobrinuti za tu odgovornost koja se preuzela...jel' tako????
znao je točno što dobiva a nažalost gušterovo mlijeko se ne prodaje prema tome

6. i najnebitnije povrat novca i moja "moralna" obaveza u svemu tome???
 pa gdi' ti živiš???
i uopce kako se usuđujueš' ((sad samo sramotiš' ....mlađeg, Brata))...

- za hebenih 200kn dobio je:

- dobio 2(dva) guštera...koji su bili zdravi i stari kako sam rekao tri tjedna...nisu bili tek' izlegnuti...... koje na žalost neću prežaliti....

- dobio je CD s knjigom u kojoj su bila neka osnovna uputstva.o držanu te vrste guštera...

- dobio je vitamine i minerale koji su potrebni za pravilan rast tih guštera.

- dobio je biljku da nemora kupiti u dućanu...

- dobio je kašicu koja je samo nadopuna prehrani...

- i najvažnije
dobio je broj tel. na koji se možejaviti ako nešto pođe krivo ....

- i u zadnjem postu ponudio sam mu da dode do mene "doma" da vidim što možda ja "neuk" mogu napraviti da pomognem vratiti stanje na normalu....

PA KAKO TI NIJE NEUGODNO ????????

ah da vidm tko ćese osporiti ovo što sam rekao i tko bi "normalan" dao to sve za tu cijenu.....

ovaj tvoj post krajnje je uvredljiv i bezobrazan....
a sad još' "apeliraš" na nekakvu "zrelost""????
pa ovdje si samo ti postupio ne zrelo...

Pozdrav icek
PS
e i sorry jel' zadnja tri dana su uvodili ADSL pa nisam bio dostupan...
ali kad smo kod vremena ...vrijeme da se razvije ovakvo stanje guštera je nekoliko tjedana najmanje.
Teraristika nije hobi niti zanimanje, to je dijagnoza.

Offline Crochondro

• ex Crotalus
  • Punopravni član
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #17 u: Veljača 02, 2006, 01:12:00 prijepodne »
Icek...samo cu rec ...

Offline Striček Matija

• Punopravni član
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #18 u: Veljača 02, 2006, 10:57:00 prijepodne »
eeeej... pa di je nestao "krešin bratov" odgovor? ... nije to sportski.... situacija se treba riješit... a micanjem nečijeg odgovora nebu išlo....

pročitao sam post.. i osim predzadnjeg navoda sve je "korektno"... taj dio se mogao uredit..al da se miće cijeli post... gej fora... čija got da je...

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
  • vecio mona
    • http://www.posronja.eu
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #19 u: Veljača 02, 2006, 11:13:00 prijepodne »
nestao odgovor kresinog brata
pula
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die

Offline kreshin brat

• Novi član
  • *
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #20 u: Veljača 02, 2006, 11:26:00 prijepodne »

brisanje je fora icek moderatora,
jer zna da je moj buraz sve korektno i u skladu s naputcima napravio, a i više koliko je mogao, i argumentirali smo to pa je nezgodno da se to vidi i čita o moderatoru

još sam sad saznao jednu laž, a to je da je icek kreši rekao kako gušteri imaju 3mj., a sad piše da su imali tri tjedna

ipak se tu o nečem drugom radi, a ne o možebitnim katastrofalnim pogrešaka kreše jer istih nije bilo

P.S. u ovoj državi se sve riješava na način kao i icek, zahebeš i onda brišeš dokumente, muljaš, krojiš svoju pravdu, ....
svatko imalo pošten bi priznao pogrešku ili bar kad je postao svjestan toga potruditi se na bilo koji način ispraviti to, a ne svaljivat na drugog

p...iček vrati post

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
  • vecio mona
    • http://www.posronja.eu
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #21 u: Veljača 02, 2006, 11:32:00 prijepodne »
nebih sebi dozvolio da sudim...tko je u pravu ili tko je u krivu..no...ako je icek obrisao zadnji post kresinog brata....smatram da je to jako ruzno.....zalosno
pula
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die

Offline Striček Matija

• Punopravni član
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #22 u: Veljača 02, 2006, 11:37:00 prijepodne »
e jebiga sad...deca... "treba spustit loptu" ... nisam dovoljno upućen u sve... (jer me latikaude tolko ne zanimaju).... al uglavnom..sa ovim laganim provokacijama... to nije u redu.. """p...iček vrati post"""" ...braco.. ovo su gej fore... treba debatirat a ne vrijeđat ...

a nemožeš ni tvrdit da je icek pobrisao post jer ima tu više moderatora....

Offline kreshin brat

• Novi član
  • *
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #23 u: Veljača 02, 2006, 11:55:00 prijepodne »
onda nek se vrati post i kaže tko je izbrisao i zašto

još bih htio zahvaliti saši za kojeg sam vidio da je dosta pomogao, i trpio krešu koji je možda bio i malo dosadan s pitanjima

za razliku od icek-a koji se najviše brinuo da se riješi laticuda u početku što prije, jako mu je hitno bilo i trebala lova, a poslije tu i tam ako bi se javio na topice dobro je, dalje već znamo gdje je to završilo s neargumentiranim okrivljavanjem kreše

moderator, vrati post

Offline Striček Matija

• Punopravni član
OVO JE NEVJEROVATNO
« Odgovori #24 u: Veljača 02, 2006, 12:08:00 poslijepodne »

Citat: kreshin brat
još bih htio zahvaliti saši za kojeg sam vidio da je dosta pomogao, i trpio krešu koji je možda bio i malo dosadan s pitanjima

je je..samo hvala saši... a hvala matiji kaj je nosio male cvrčke ništa... ?