Kao prvo ja sam Krešin brat i sve ovo sam pratio sa strane uz manju tehničku pomoć koja mu je bila potrebna
a što se tiče
Kresho stvarno se trebam suzdržavati kometara koje bi sad napisao zbog svojih Moderatorskih Ovlasti....koje su mi ljudi s povjerenjem dali ali...
ovo je nevjerojatno.....to se dešava kad se ne uèi...
a dao sam ti i vitamine i biljku i CD sa cijelom knjigom i nešto hrane i na koncu mob. da me nazoveš' ako' bi se bilo što desilo....i onda se ovo dogodi...ss time da to nije od'z juèer......neznam što bi ti rekao ali....ne marnost i nebriga je napravila svoje....stvarno si me razoèarao ali ono....skroz.
Upute je slijedio i uvjete osigurao, knjigu čitao (preveo mu ja), brinuo se svaki dan, istina neprilagodena podloga s malo bilja prvih par dana,
odmah ispravljeno,
btw. icek priča o tepihu za dno = knjiga kaže da tepih uzrokuje infekcije na nogama
Jesi ti icek pročitao knjigu?
slušaj sad pažljivo da ne bude ispalo da ti nitko nije htio pomoæi ...
moguænosti da spasiš' ovog predivnog gušteræiæa su stvarno minimalne...
no svejedno postoje....((barem mislim))
što se pomoći tiče pogledajte razne topike u kojima traži pomoć, većina ih je ignore
guštere je dobio s uputama kojih se držao, brašnari, kašice, vitamini, ...., koje gušteri nisu htjeli ni pogledat, eventualno komadiće rijetko
ta situacija da neće jest trajala je kolko je trajala, dok se nešto pomaklo na forumu s pomoći već je bilo kasno, svi su postali pametni, Kreshu pljuvali, em voćne mušice, cvrčci, itd., nije istina da je bilo entuzijazma za pomoć
forumom bi se riješilo odmah da je problem u hrani (potpora cvrčima , mušicama, itd. ),
osim ako nije riječ o bolesti (koja nije nastala zbog uvjeta jer su postignuti)
pa kak' se desi da ne vidiš' da se nije pravilno presvukao mislim na noge sam Bog da se drži na staklu...pa onda ovaj apsces ili je stomatitis ili je nepresvuæena kožda koju si izvukao pa se samo ugnojilo...pa ne kužim....
odnesi ga ili na Veterinu ili kod Ivone ili ne znam...kog bi mogao preporuæiti možda Ingi u zoovrt ...neznam moždado mene pa da vidimo ak' se šta da napraviti...ali neznam baš'....
kasno, kasno
složi kašicu dodaj kalcija i vitamina i moli Boga da prođe u iduæih nekoliko dana ak' ne onda mislim da mu nema pomoæi...
sve je to s početka, ali nije palilo
ova Fotka æe uæi u moju dokumentaciju što se sve može desiti usljed nepravilnog držanja....strašno.
Što se tiče nepravilnog držanja došli smo do neodgovornog prodavanja,
Ako si već prodao guštere 13-godišnjaku, nije li za očekivati da će mu trebati malo više pomoći, pogotovo znajući da su gušteri nedorasli i da treba malo više brige i znanja od davanja brašnara i kašica (što si njemu rekao da je dosta), nego očekivati da sve zna
-što je još gore nije da nije tražio pomoć iako se sad pravdaš, trebao si imati bar obraza ponudit se da ćeš ih uzet (bez povrata novca, nije problem nije neka lova) ako ti je zbilja stalo do tih guštera ili bar nazvat i vidjet u čem je problem
lijep pozdrav
no ipak treba malo više zrelosti na ovom forumu