Žao mi je što se situacija zaoštrava, a i čudno kako se u 180 litara i u toliko kućica i skrovišta manja sumbu ženkica ne zna nigdje sakriti 
Toliko je u strahu i pod stresom da više niti ne jede i totalno je promjenila boju!!!! 
A ne znam, probaj im možda još malo odvojiti kućice,ili staviti neki višlji kamen, pa da se može iza njega sakriti, znači u samoj blizini mjesta gdje ona trenutno bude, jer koliko sam ih ja upoznao, neće oni baš otići na drugi kraj akvarija,pogotovo sa ostalim stanovnicima. Eto probaj,pa javljaj stanje... 
LP
Ukoliko se stanje ne popravi, ne preostaje mi nego kupiti i posijati novo polje kućica jer sada ih već ima na puno punktova samo što one uopće niti ne žive u njima.
Kao da ih to više ne interesira.
Druga stvar je to da u akvariju imam jedva 10 riba, selektivno ostavljenih, a opet ne dovoljno - vapim za novim ribekima, primarno školjkašima.
Nadalje, mala sumbu i ja imamo pakt jer joj ostavljam hranu iza slatkovodnog JBL skimera i uredno se hrani.
Nadam se da će smognut snage i izboriti se za svoju kućicu jer ovo je ružan život u prognanstvu.
Evo slike Male i Velike sumbu kada su još bile frendice

a i anubiasa u duplom cvatu