Nakon borbe sa algama, koja jos uvijek traje, ali se alge predaju polako...slijedi mali update stanja u akvariju...
Malo se zezao sa filterom i cijevima...jos uvijek trazim neko optimalno rijesenje...ubacujem easy carbo i profito, od sutra i makro mix jer ova podloga je ocito bilo bacanje novaca s obzirom na uzasno spor rast biljaka i propadanje stargrassa kojeg sam morao gotovo cijelog izbacit

vidjet cemo kako ce dalje napredovati...
Od crnih vijesti:
Muski Pulcher je neslavno zavrsio, dok je zenka trenutno na cuvanju kod kolege kako ne bi bila terorizirana, dok se netko ne javi da je udomi...
Muzjak Apistogramme je na takoder iz nepoznatih razloga uginuo, samo sam ga pronasao jedno jutro... Jedan endler mi je uletio u mlaz tekuceg co2 dok sam ga spricao po biljci u vodi i nakon par dana

uz njih nisu mi prezivjele 2 cory pande od 10 komada koje sam uzeo...s tim da sam jos uvijek zabrinut za jednu jer je "zakrzljala" naspram ostalih kao sto su bile te 2 koje su

Od veselijih vijesti:
Akvarij napokon necemu lici, tu je nova postava od prije tjedan dana i zabiljen je kako treba, sad samo da se svo bilje ulovi i prosiri po planovima

Trenutni stanari su:
Apistogramma Cacatuoides trio (Super Red muzjak & zenka, 1 obicna zenka)
Pterygoplichthys gibbiceps
Loricaria Filamentosa
10 Crvenih neonki
8 Corydoras Panda
6 Endlera
Sijamski algojed
Helena puzevi

Ako ima kakvih pitanja i novih prijedloga tu sam