0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ev mene, ako trebas kamen samo se javi, ima takvog kao sto je pozadina, znaci ful isti i uklapao bi ti se u pozadinu.. lijepa pozadina, samo ovo oblo kamenje se neuklapa sa njom..
Gledo ali boja ni blizu; ići ću opet za koji dan možda dobiju nekaj novog Hvala za aqa. na trećini sam tvog puta do 640l
Evo konaćno kamenje sa save u boji pozadine!!!!Zahvalan na svakoj kritici Irusnjaku i Filiju hvala na pomoći!!!!
Hvala i alen_zgb na navigaciji
Citat: Mokri - Prosinac 30, 2012, 11:17:04 prijepodneHvala i alen_zgb na navigaciji nema na cemu.. bitno je da ste ga pronasli, a zao mi je sto nisam mogao svama u potragu za njim.. uglavnom, super se slaze sada sa pozadinom, sad za ubuduce znate gdje ga ima, i kad vam zatreba, samo prosetate malo..
Citat: alen_zgb - Siječanj 01, 2013, 17:31:03 poslijepodneCitat: Mokri - Prosinac 30, 2012, 11:17:04 prijepodneHvala i alen_zgb na navigaciji nema na cemu.. bitno je da ste ga pronasli, a zao mi je sto nisam mogao svama u potragu za njim.. uglavnom, super se slaze sada sa pozadinom, sad za ubuduce znate gdje ga ima, i kad vam zatreba, samo prosetate malo.. Ak nije tajna,gdje je to?