Karlo, predivan akvarij, ribe, sve za 10! 
Što se tiče robovanja oko akvarija ne znam ni sam što da kažem...Ja sam isto kao i svi mi više manje u nedostatku s vremenom, pa more, pa malo ovdje, pa tamo i akvariju ne posvetim dovoljno vremena.
E sad pošto mi je akvarij u fazi cikliranja isto sam u dilemi dal da stavljam samo jednostavne koralje s kojim a će biti akvarij lijep i imati puno manje briga ili imati pun k više briga s tvrdim koraljima a akvarij bude malo ljepši

Koliko vidim najveći problem je redovito hranjenje organizama...
Da, to je ta dilema, odsustvo od doma je aquarium killer

Dio problema je u hranjenju zato što automatska hranilica koliko god da dobra bila baca po svome (veći listići znaju malo zaštopati), a i srmznuta hrana ne ide u hranilicu.
Drugi dio je gdin Murphy i njegovi zakoni, tj. ako što od tehnike mora krepat, krepat će prvi dan kad odeš na more.
Treća stvar, proizvodnja i nadolijevanje RO vode u top off tank. Izgleda banalno a zna se zakomplicirati.
Dalje, nema izmjena vode i čišćenja stakla. Zatim, ako koji koralj padne, pomakne se i dođe do kontakta s drugima, nema im pomoći.
Onda eventualni nestanak struje, prelijevanje skimmera kod uključivanja i reset pojedinih tajmera.
Zatim eventualno uginuće ribe koje će uzrokovati njeno raspadanje u akvariju i povećanje otpada.
...
Vjerojatno ima toga još, samo se ne mogu sjetiti. Ovo su stvari s kojima sam se ja susreo u nepune 2 godine bavljenja reef akvaristikom.

Uglavnom sve što pođe po zlu a vas nema, završava loše.
Ali ja volim akvaristiku, dok mi se ne zgadi do kraja, onda ću uzgajat krokodile