Nakon nekih zdravstvenih problema malo sam zapustio akvarij, i onda je još supruga ostala trudna pa je to malo postalo poprilično, i malo po malo to je preraslo u pravu džunglu. A onda je prešišalo čak i džunglu i postalo nešto monstruozno i strašno. U svakom slučaju nakon dosta udaljenosti od akvaristike konačno sam zasukao rukave i uhvatio se posla.
Akvarij je wawe design 450 l, 4x54w t5 rasvjeta, boca sa co2 i keramički difuzor, podloga je zemlja, vulkanit i preko toga sitni kvarcni pijesak.
Zemlja je već preko dvije godine u akvariju pa sumnjam da ima puno koristi od nje ali bio bi prevelik posao da sam sve vadio a nisam imao gdje ni s ribama pa je podloga ostala takva kakva je i gnjojenje ću riješavati putem vodenog stupa.
Od bilja tu je hrpa kripti i anubijasa, jedan echinodorus, hygrophila salilicifolia, malo rotale rotundifolie i mislim da bi još mogla bit ludwigia inclinata (ali kako je u emerznoj formi jer je rasla van akvarija nisam više siguran

).
Hardscape je dragon stone i nešto grana....
U planu je nabavit još nešto bilja, vjerojatno staurogyna ili glosa za prednji plan, možda rotala green zada i dosta microsoruma i bolbitisa.
Ovo je zamišljeno da bude dom apistogramama kad ih uspijem nabavit (u Splitu je to jako teško) i iriatherini werneri, eventualno je možda još u igri bolivijski ramirez.
U svakom slučaju evo slikica da vidite kako to izgleda. Svi komentari dobrodošli