predobre zivine! U biti super zivina za stan. Reci koliki kavez bi bio dosta za jednu curicu? Budes li skoro imala dumbo bijelih dlakavica (crne oke) il ak znas kog da pitam (pp?) jel grijes kaveze? Sad je zimi u stanu dosta hladno kod mene, oko 18, zato bih krznatu klempavicu. Jel dosta 2-3h dnevno bavljenja s njom a ostalo da je u kavezu (jer bu sama u stanu) il bolje da ju zato ni ne uzmem? Kme. Il da bolje uzmem 2 misa da nisu sami..?
evo prvo što ću ti reć da se uvijek uzimaju u grupi od namanje 2 (a di možeš jednog možeš i 2

) istospolna ili ako je obratno da se mužjak kastrira
kavez se uzima takav da oni imaju dovoljno mjesta za glupiranje i igračke (kolut, penjalice, ležaljke...)
evo po meni primjer najboljeg kaveza za 2 - 4štakora (makar ako imaš mjesta i novaca slobodno se raspištolji

)

dakle, kolut (obložen tkaninom ili brusnim papirom da odmah troše nokte a da im rep ne zapne), špaga (ona žvakalica za velike pse) za penjanje, kućica, tuneli (odeš u pevec pa kupiš one plastične odvodne cijevi za par kuna) ležaljka (običnu staru krpu zakvačiš kvačicama). Ja kupim svežanj k+ krpi i to uz pranje traje mjesecima
ali kolut je ono što voli večina a ležaljke obožavaju svi.
a ostatak igračaka ovisi o tebi. to mogu biti one penjalice za velike papagaje, raznorazne bedastoće što nađeš u pet shopu i po kući

anw kavez ne mora bit ovih mjera, može bit uži pa višlji, tako nebitno.
bitno je da bar ima 1 platformu jer se vole penjat.
ali ne kupuj one za zečeve/zamorce jer ako je promjer rešetki veći od 1.5cm onda će bježat van.
moji kavezi glase pod ove za tvorove i imaju 1.5cm promjer i bebe ispod 2mj uredno prolaze kroz njih i do tad ih držim u kavezu "za vjeverice" ili hrčke
evo ovo je ostatak mojih

a ovo je primjer premalih kaveza tj meni služe za majke sa bebama i bebače opčenito

inaće što se tiće albino dumba sada neće biti sigurno a ni ne znam kada će bit
Albino je recesivan gen makar povezan sa himalajskim tako da je moguće ali ne garantiram.
s tim da ja taj par neću tj ne mogu parit prije početka godine jer su premladi