e sad stanje je ovakvo, grijc sam postavio okomito i kad se rogolist jos malo prosiri bit ce posve sakriven, drvo sam stavio na lijevu stranu u drugom polozaju, a s desne sam slozio malu terasu na koju cu stavit limun, ali jos nisam bio u KC, zasad to izgleda uzasno neprirodno ali bude bolje kad posadim bilje i ono se malo prosiri... onda imam 2 pitanja
1. Imam jedan mali anubias koji sam platio ko da je pozlacen, zbilja je mali, mozda 4 sa 4 cm ima puno puno listica ali neki izgledaju malo jadnjikavo, a nebi htio da propadne, znam da je nezahtjevna biljka, ali ja imam osjecaj ko da nece uspjet, zapravo ovo nije pitanje, samo trazim vas komentar u vezi toga, sto vi mislite?
2. Kako gnojiti to bilje, hranjivu podlogu nisam nikakvu stavljao i zbog toga imam osjecaj ko da ce mi sve bilje strunut makar znam da moze bilje i bez nje, dakle koje one tekucine bi trebao uzet, recimo da cu imat limun, rogolist vjerojatno jos koji anubias, a kaj se tice niskog bilja za prednji dio akvarija, tu jos trazim neki savjet, kaj i gdje uzet?