0 Članova i 19 Gostiju pregledava ovu temu.
Sad pijem kavicu prije posla i gledam skimmer koji je još uvijek na stolu i sve mi žao stavljat ga u vodu kako je čist.Ovo mi je ja mislim prvi komad opreme koji sam kupio novi .Ako netko zna bolje od mene nek me ispravi Na kraju ću napravit stakleno postolje za skimmer i idem ga iz ovih stopa zaljepit tako da ga navečer mogu stavit u sump
kolko debelo staklo si koristio za ovaj stalak za skimmer i koje dimenzije ovo moram odma prekopirat
ok hvala idem rezat i ljepit ovo je definitivno bolje od moje ideje sa forexom.kolko si napravio nakraju visinu stalka? kod mene je sad ovaj od forexa 3,5cm i idealan je po visini
Citat: denis1987 - Listopad 19, 2013, 15:17:43 poslijepodnekolko debelo staklo si koristio za ovaj stalak za skimmer i koje dimenzije ovo moram odma prekopirat Gornje je 5mm a noge 4mm(tak sam imao komade)Dimenzije su 43x26cm i odrezao sam čošak gdje dolazi pumpa jer mi taman smeta za reaktor od aktivnog ugljena.
postolje je morao radit isto kao i ja za svoj skimmer da podigne skimmer od poda zato što ovi novi atijevi skimmeri rade u pličoj vodi odnosno optimalna visina vode im je 17cm
Je,stvarno je tih,pored drugih pumpi ga uopće ni ne čujem.
Viš mogao bi se i ja zeletit s Dubravkom do Bure jedan dan..šteta da se ne vidi ovakav akvarij uživo.
Citat: Renta - Listopad 20, 2013, 12:59:46 poslijepodneViš mogao bi se i ja zeletit s Dubravkom do Bure jedan dan..šteta da se ne vidi ovakav akvarij uživo. Sad ce mo mi buri ugraditi dvije web kamere i biti ce live streaming . Da svi uživaju.