0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Samo vi dajte. ^^Hm, hm. Nije li destilirana voda malo.. hipotonična? Osim što joj fali svih minerala. To mi se nikako ne čini kao dobar potez.
Skopska voda je takodje jako tvrda i imao sam velike probleme dok nisam uzeo RO aparat. Kad prskam terarijum upotrebljavam RO vodu i mogu da kazem da su mi stakla i sve sto je u terarijumu jos vise cista posle svakog prskanja. RO nema minerala to je tacno, ali zato i kisa nema minerale sto u stavri imitiramo! Voda za pice mesam 2/3 RO i 1/3 cesmovaca i na taj nacin umanjujem hvatanje kamenca sto mi je veliko olaksanje.
Sure! Kod mene je od 31. rujna, 2012. Tada je imala godinu dana i 91 cm, a zadnji put sam ju mjerila prije nekih mjesec dana i imala je točno metar. Lijepo se i popunila. Težinu nažalost nisam još mjerila, ali u planu je. Trenutno im sređujem terarije, tako da će biti još koja slika uskoro. ^^Thanks!
ajme savršeni su joj da mi bar nemaju roditelji strah od zmija i da im se bar ne gade smrznuti miševi
Citat: biosvera - Ožujak 28, 2013, 10:20:11 prijepodneajme savršeni su joj da mi bar nemaju roditelji strah od zmija i da im se bar ne gade smrznuti miševi možeš ti i žive mišeke ak im se gade zamrznuti no polako,doći ćeš i ti do zmijica,dok ćeš moći preuzeti kompletnu samostalnu brigu o njima
Citat: poseidon80 - Ožujak 28, 2013, 10:29:12 prijepodneCitat: biosvera - Ožujak 28, 2013, 10:20:11 prijepodneajme savršeni su joj da mi bar nemaju roditelji strah od zmija i da im se bar ne gade smrznuti miševi možeš ti i žive mišeke ak im se gade zamrznuti no polako,doći ćeš i ti do zmijica,dok ćeš moći preuzeti kompletnu samostalnu brigu o njima pa čuj živi miševi bi im se još više gadili a ja idem onom logikom ako uspjevam se brinut sam za 100 i nešto riba i ako uspijem redovito čitit 18 akvarija + gro staklenki (uzgajam bette),a imam i a.fulica puževe njih 9 (roditelje mi ne zanimaju akvariji možda mamu malo ali stvarno malo voli ih samo pogledat pa ja se sam sa busom vračam svaki tjedan-2 doma kako bi očistio akvarije po ljeti ) onda bi se valjda uspio brinut o jednoj kukuruznoj
pa frajerica je bome lijepo pozutila,jer jos uvijek voli gricnuti?
Hah! Ovog trena se Boris Dmitri presvukao.