Srpanj 18, 2025, 13:19:20 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: PLAVI KRIŽ veterinarska ambulanta PREVARA  (Posjeta: 8745 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Pandorica

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 41
Odg: PLAVI KRIŽ veterinarska ambulanta PREVARA
« Odgovori #25 u: Rujan 29, 2012, 11:21:01 prijepodne »
meni je u lošem sječanju ostala  ambulanta Maza u Samoborskoj Hrastini... lik je non stop bio na telefonu, a mi s pekinezerom na stolu... dođe do nas, pa nas ispituje (nismo ni mi znali što mu je, anamneza je trebala u svakom slučaju), pa opet na telefon... pa opet do nas, pa opet na telefon... na telefonu je bio jer je telefonski davao savjete nekom prijatelju kojeg je ugrizao pas - tužba itd... i tako se to oteglo na cca 2h... da bi na kraju bio zaključak da je pas star i da su mu zubići otišli i da to treba riješiti...

naravno, uspavao ga je... rekao da će to riješiti i dao popis konzervica A/D koje bi bilo najbolje kupiti... mi to fino odmah tamo kod njih kupili, nakon 20min nas je pozvao i rekao da je pekiju slomljena čeljust (kako??? ne znam - činjenica je da je pas imao epilepsiju pa smo mislili da se lupio negdje u kući)... da razmislimo što ćemo (operacija ili uspavljivanje) i posvetio se opet telefonu...

radi njegovih 15 godina, teške pekinezerske naravi (nije dao nokte rezati, a kamoli da bi dao da ga se hrani na sondu) odlučila sam da ode u miru, bio je ok do zadnjeg dana i da ga neću patiti i priuštiti mu bolove i agoniju (jer ne znam kako bi funkcioniralo hranjenje na sondu)... a ne bih si nikad oprostila da sam mu onemogućila bezbolan odlazak...

ugl. lik mu je dao injekciju za "odlazak" i.v. i ja sam čekala da on zaista i ode... međutim i nakon 30min - on je i dalje disao... vet je rekao da odemo, ja se nisam dala... da bi mu na kraju, nakon cca 45min dao injekciju u srce - onda je uginuo... ne moram vam ni govoriti koliko sam bila jadna i iznervirana svime, najviše njegovim "pristupom" i totalnom nezainteresiranošću... (naša vetica je bila van RH)...

uredno nam naplatio:

2 dijagnoze (prva je bila pogrešna, ne)
narkozu
1 injekciju koju je dobio i.v.
1 injekciju koju je dobio u srce
potrošeno vrijeme
i ne znam ni ja kaj još...

računček je bio oko 1100kn...
Zagreb / Sveta Nedelja

Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.

Offline Zluf

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
    • flertanje
« Odgovori #26 u: Rujan 29, 2012, 12:04:01 poslijepodne »
@Yo-zuri- odi na http://www.inspektorat.hr/  i pošalji im mail i nakon 7 dana moraš dobiti izvješće što su napravili po tome pitanju. Ako ti nisu izdali račun, a pritom naplatili već tu ima materjala, a kamoli ako su svjesno davali krivu terapiju...
Btw, osobno poznam Yozura i nikad nebi muljao ili nekoga zeznuo, dečko je s kojim bi se ponosila svaka punica  :D

Offline Brljator

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #27 u: Rujan 29, 2012, 18:26:10 poslijepodne »
AK mu ne pošalješ inspekciju , sve ti je ovo uzalud ;)

Offline Tanit

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 34
« Odgovori #28 u: Rujan 29, 2012, 18:50:46 poslijepodne »
ugl. lik mu je dao injekciju za "odlazak" i.v. i ja sam čekala da on zaista i ode... međutim i nakon 30min - on je i dalje disao... vet je rekao da odemo, ja se nisam dala... da bi mu na kraju, nakon cca 45min dao injekciju u srce - onda je uginuo... ne moram vam ni govoriti koliko sam bila jadna i iznervirana svime, najviše njegovim "pristupom" i totalnom nezainteresiranošću...

:o Ovo je katastrofa, pa bar se od veterinara očekuje da stavlja životinju na prvo mjesto, a ne novac!

Vezano uz ambulantu PK, odlazila sam kod njih neko vrijeme, no kontakt s dotičnim vlasnikom sam imala samo jednom kada smo za vikend hitno doveli mačku koja je završila u psećim zubima. 'Hitnu' intervenciju smo čekali skoro sat i pol pred vratima ambulante. Maca je na sreću prošla samo s ogrebotinama - znači radilo se o pregledu, našpricao joj je ranice s nekim sprejem, a račun - preko 500kn. Zanima me da li i drugi veterinari tako skupocjeno naplaćuju dolazak u ambulantu van radnog vremena?

Offline yo-zuri

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
« Odgovori #29 u: Rujan 30, 2012, 09:34:49 prijepodne »
@Yo-zuri- odi na http://www.inspektorat.hr/  i pošalji im mail i nakon 7 dana moraš dobiti izvješće što su napravili po tome pitanju. Ako ti nisu izdali račun, a pritom naplatili već tu ima materjala, a kamoli ako su svjesno davali krivu terapiju...
Btw, osobno poznam Yozura i nikad nebi muljao ili nekoga zeznuo, dečko je s kojim bi se ponosila svaka punica  :D

Hvala puno Zluf, kaj se tiče punice mogu te upoznat s njom, hahaha  :)
facebook/paprikaklub

Offline gaby123

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 27
« Odgovori #30 u: Rujan 30, 2012, 09:40:17 prijepodne »

Zanima me da li i drugi veterinari tako skupocjeno naplaćuju dolazak u ambulantu van radnog vremena?
[/quote]

Da. Posebno vikendom.  :down:

Offline mops

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 35
« Odgovori #31 u: Rujan 30, 2012, 10:38:18 prijepodne »
Zanima me da li i drugi veterinari tako skupocjeno naplaćuju dolazak u ambulantu van radnog vremena?

Van radnog vremena se naplaćuje 100% veća cijena koliko ja znam, vikendom je cijena ista ako je radno vrijeme, s tim da nedjeljom smiju raditi samo klinike na veterinarskom fakultetu u dežurstvu pa je kod njih jeftinije
...buduća "zločesta" teta veterinar :P....

Offline Tanit

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 34
« Odgovori #32 u: Rujan 30, 2012, 14:27:46 poslijepodne »
Van radnog vremena se naplaćuje 100% veća cijena koliko ja znam.

Wow :roll: Kud baš 100% :D

Offline Damir_Sl

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
« Odgovori #33 u: Rujan 30, 2012, 14:32:05 poslijepodne »
pa to je normalna dupla satnica, gdje god da dodjes nedjeljom, blagdanom ili neradnim danom.

Offline pros

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #34 u: Rujan 30, 2012, 19:17:55 poslijepodne »
Mislim da su Plavi Križ zatvorili treba se raspitat i svakako ako je to bilo unutar cca 3 tjedna trebali bi ti vratit novce osim ako nisu otvarali ambulantu samo zbog tebe to im je dozvoljeno kao hitna intervencija,Tako sam čuo nemora ništa od toga biti istina.