0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ovih dana sam naručio ikru (eBay).... Pa kada dođe javim svoja iskustva
a dali ste upoznati sa Gertrudae Rainbow (Spotted Blue-Eye Rainbow) ribicama ,
Citat: sasha78 - Rujan 23, 2012, 10:54:44 prijepodnea dali ste upoznati sa Gertrudae Rainbow (Spotted Blue-Eye Rainbow) ribicama ,prekrasna ribica, jedno vrijeme sam bio nabrijan na nabavu iste ali nisam ju uspio nabavit. da ima ih u Beogradu
Citat: Malky - Rujan 23, 2012, 10:58:24 prijepodneCitat: sasha78 - Rujan 23, 2012, 10:54:44 prijepodnea dali ste upoznati sa Gertrudae Rainbow (Spotted Blue-Eye Rainbow) ribicama ,prekrasna ribica, jedno vrijeme sam bio nabrijan na nabavu iste ali nisam ju uspio nabavit. da ima ih u Beogradu Da,jako je lepa.I mene zanima ako znas gde u BG? Okvirna cena?
Citat: ZliBrka - Rujan 23, 2012, 12:24:32 poslijepodneCitat: Malky - Rujan 23, 2012, 10:58:24 prijepodneCitat: sasha78 - Rujan 23, 2012, 10:54:44 prijepodnea dali ste upoznati sa Gertrudae Rainbow (Spotted Blue-Eye Rainbow) ribicama ,prekrasna ribica, jedno vrijeme sam bio nabrijan na nabavu iste ali nisam ju uspio nabavit. da ima ih u Beogradu Da,jako je lepa.I mene zanima ako znas gde u BG? Okvirna cena?vise se ne sjecam, to je bilo nekaj preko poruka a nisam ju sacuvao
Da li si koristio treset kada si ikru stavio na izlijeganje ili si je samo stavio na staklo u akvariju?
Imas na ebay ikru za 15$, 50-tak jaja. Ima jako puno vrsta. Meni nije poslo za rukom da odhranim mladj :/