prije četiri mjeseca u akvarij od 54 l sam uselila 4 koridorasa, 4 šverta, 7 zebrica i ancitrusa.. sve ribe su bile vrlo mlade (od uzgajivaca kupila).. akvarij se ciklirao mjesec dana, unutra ima (sad vec) hrpa bilja..
zebrice i švertovi mi normalno rastu (švertovi su već dva puta imali i podmladak koji isto normalno raste), ali koridorasi su ostali jako mali i mršavi (samo jedan je malo veći), a jedan je čak i uginuo prije mjesec dana
parametri vode prema onim trakicama za ispitivanje su okvirima normale... 1/4 vode mjenjam svaki tjedan kad i filter isperem u toj vodi koju izbacim, a govanca od švertova koji su najveći usisavam čak i svaki drugi dan...
koridorase hranim dodatno s onim tableticama za ribe dna.. ancitrus koji to isto jede se uvecao 4 puta u odnosu koliki je bio kad sam ga dobila, a koridorasi jedva da su narasli išta :/ imaju tek oko 1.5-2 cm i dosta su mršavi u odnosu na druge ribe.. ali živahni su, stalno nešto čačkaju po dnu, jedino što baš ne rastu..
što krivo radim? što da im ponudim da se malo udebljaju? ili je to normalno da toliko sporije rastu?