Ima ovih tableta za ribe dna ovakvih i onakvih,sve su sasvim uredu, ali nikakva tabletica ne zamjeni žive hrane, a tu su najbolji enhitreji, sasvim laki za uzgoj ( ko želi može dobit upute na email- na Slovenskom jeziku) a svi coridorasi jih obožavaju.
Razmnožio sam več više vrsta coridorasa, ni sam neznam več koliko, a kot svih su mi u pomoč bili enhitreji, sa kojima sam matične parove doveo u dobru kondiciju i sa time jih stimulirao da se razmnožavaju.
Za uzgoj coridorasa upotrebljavam malene akvarije od 30l bez podlage i kad jih pripremam na drst imaju enhitreja puno u akvariju, toliko da dobesedno plivaju u njima, enhitreji možeju biti živi u vodi i do dva dana.
Za otocinkluse netreba posebno brinut, oni si u svakome akvariju sami pronadžu hranu,uvijek su u pokretu i osnovna ishrana su jim alge, što je svakako dobro za održavanje naravnog ravnovesja u akvariju. težko čemo otocinkluse naviknut na koju hranu.
Sa ovako kot kuče spremljenimi miksi treba bit vrlo oprezan, jer hitro zagadimo vodu i možeju nastat ozbiljni problemi.
Kot hranjenja riba se držat jednog reka " manje je bolje nego više"