0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
super i bogme prave mrge za početak , kao i kamenje
lijepo izgleda, posebno kamen koji je i meni bilo zelja slozit skejp od njega.. samo kako ti je damir rekao pripazi malo da se koji nebi srusio na staklo.. ali vidim da si i poneki komad kamena naslonio na staklo, to ti nije dobra bas ideja, nije bas sigurno.. pokusaj ga malo odmaknuti od stakla..
Ovim ribama pod hitno treba veći akvarij...Bojim se da neće dobro završiti.
evo bio danas u Aquashop i ukazala se prilika po stvarno prihvatljivoj cijeni za 180x60x60 ili 190x60x50.nadam se neakvoj realizaciji toga u idučih par mjeseci.upravo se čuo s frendom stolarom.materijal za oblaganje postolja koje če bit od profila+materijal za poklopac 570kn.tak da se nadam de to zaživjet skoro,ako ne iskrsnu neki novi problemi
pošto si platio kamenje ? odlično je..sorry na spamu
upravo se čuo s frendom stolarom.materijal za oblaganje postolja koje če bit od profila+materijal za poklopac 570kn
Dosadili mu kraljavi, pa napravio puč O ribama sve najbolje o kombinaciji žarulja...i ja imam istu...sve 5o kamenju.....ne treba ti za NeM'bune toliko kamenja...tvoji su ciklidi vrsni plivači i oni trebaju otvoreni prostor za plivanje i mreste se više manje na pesku.Staviš malo kamenja samo kao neki orijentir za teritorije..
Citat: carper-zg - Rujan 18, 2012, 14:24:13 poslijepodneupravo se čuo s frendom stolarom.materijal za oblaganje postolja koje če bit od profila+materijal za poklopac 570knSorry na gnjavaži, al ne kužim ovo kaj bu te ispalo 570 kuna, poklopac ili postolje.Pitam zato kaj sam trenutno u izradi nekog postolja 150X70, frend mi vari željezo badava, al kako sam vidio u Elgradu, iverica (s rezanjem i kantiranjem) bi me ispala skoro 700 kuna.