bok,
planiram oformiti akvarij od nekih 60-tak litara... akvarij je vec u pogonu, ali unutra su za sad samo jedan corrydoras (nabavit cu jos 3-4 komada) i 5 ancistrusa (planiram ostavit jednog ili eventualno dva) i jedna grana loze... takoder, unutra je grijac od 150W (znam da bi dostatan bio i grijac manje snage, ali takav sam imao pri ruci), neki stari unutarnji filter i obicna fluorescentna cijev kao rasvjeta. Ribe necu useljavat jos bar neko vrijeme, jer cekam novi filter, Haqos expro 500, koji bi trebao solidno odradivat posao filtracije,a on nece stici jos barem tjedan dana... pa onda kad se zaciklira... ali zelim se prije svega dobro informirati da ne napravim kakvu glupost na samom pocetku. Takvo je stanje sad, a sad sljedi ono sto bih ja zelio...
Znaci, planiram unutra drzati zivorotke, prvenstveno gupije ( 5-6 komada), a eventualno i platije (takoder 5-6 komada)... razmisljao sam eventualno uzeti i neonke (ako mogu s zivorotkama), jednog ili dva puza jabucara, povisiti populaciju coridorasa na 4 ili 5... dajte mi neke prijedloge s cime bih jos dodatno mogao obogatiti riblji svijet... Nadam se da nece biti prenatrpano ribama

Takoder, volio bih unutra imati i neke biljke, nesto skroz jednostavno... samo da izbjegnem stavljanje zemlje u podlogu i slicno... eventualno da dodajem nesto tekuceg gnojiva... cuo sam da su kripte prilicno jednostavne za drzat... ima jos nesto slicno?? nesto visoko i nesto nisko... dal za drzanje tih jednostavnijih biljaka treba i posebna rasvjeta ili ce ova obicna biti dostatna?
Molim vas da mi date sto vise savjeta, da mogu sto pravilnije poceti... Svaki savjet, kritika i zamisao su dobro dosli!!