puno hvala plavi

vidi se da znaš znanje!

predpostavljam da je stara jer je kupljena u PC-u
imam dvije ženke,a ova druga je došla na svijet u mom akvariju i sa njom je sve u najboljem redu... onaj dan kad sam pitao jel trudna il se prejeda,taj dan je i "rodila"

ova bolesna nažalost sam ju riješio muka jer je bila po svemu sudeči u prevelikim mukama i nisam je mogao gledat da se muči
2. redovito dodavati u vodu sol
kolko bi to bilo redovito i u količini
1 kuhinjska žlica u mjesec dana ili češče???
prije sam znao dodavat pol kuhinjske žlice svakih 2 tjedna al sam prestao jer su mi rekli da je to previše...
sad kad je već otvorena tema :
iskreno ne znam koji klinac se događa sa akvarijem možda je to normalno , al... !!!
dan kasnije sam od jednog forumaša donio 5 helena i nešto bilja,bilje nisam proprao,predpostavaljam da nije potrebno - ovim putem mu se zahvaljujem,prepoznat ce se on vec...

iskreno nemam iskustva sa helenama ; ali od tih 5 jedna ne mrda od tamo gdje sam je stavio vec 2 dana, moja predpostavka je da je pojedena od kolegica u transportu..
ostale slabo su aktivne, možda sam zabrijo ili su takve po prirodi ne znam,al pitam.
imao sam jednu red chery kozu koja se počela skrivati prije par dana i dan nakon što su stigle helene je uginula,nije bilo vidljivih znakova bolesti.
prije nekih 2-3 tjedna mi je uginula i black molly, isto je bila jedina od te vrste u akvariju, isto tako nisam primjetio da je bolesna nego sam je jedan dan našao na dnu,bila je kao malo izbljeđena i rep je bio kao da ju je netko sa škaricama izrezbario.
više ne znam koji gnjurac da radim,dodje mi da hitim sve u ......................!!!!!!!!!! i kupim pesa!

sve ribe su iz PC-a osim ove jedne gupy koja je moj "proizvod" i helene i jabučar.
primam savjete i pokude!