Srpanj 23, 2025, 00:27:11 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Tele2 uveo novo načelo pravednosti  (Posjeta: 4698 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Pandorica

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 41
Tele2 uveo novo načelo pravednosti
« u: Srpanj 25, 2012, 12:53:20 poslijepodne »
citiram:

Od 2. lipnja Tele2 uvodi novo načelo pravednosti u kojem opet ništa nije jasno definirano osim činjenice da nepovratno gubite broj ukoliko vas isključe zbog zloupotrebe. Broj se ne može čak niti prenijeti u drugu mrežu.

Novo načelo pravednosti vrijedi za revoluciju i unlimited business 300 i 400, a nema spomena o onih 5000 minuta ili 3000 poruka. Najpreciznija definicija zloupotrebe je "Tele2 zadržava pravo procijeniti postoji li u pojedinom slučaju opravdana sumnja da određeni broj odlaznih poziva ili poslanih SMS poruka u promatranom razdoblju ukazuje na neovlašteno korištenje ili zlouporabu Tele2 usluga." Znači sve i svašta mogu procijeniti kao zloupotrebu i tako neopravdano isključivati korisnike.

dakle, mene blokirali jer sam znala tu i tamo nazvati 092 mrežu (međutim nisam ni znala da im se time nadoplaćuju kune ili daju gratis minute) - nisam znala ni za to NAČELO PRAVEDNOSTI...

mamicu im ***em...
« Zadnja izmjena: Srpanj 25, 2012, 13:01:49 poslijepodne od Pandorica »
Zagreb / Sveta Nedelja

Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.

Offline Malky

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
    • Akvarij NET
Odg: Tele2 uveo novo načelo pravednosti
« Odgovori #1 u: Srpanj 25, 2012, 13:10:07 poslijepodne »
pa odi im se tamo mamice sjetit, ako to nigdje ne pise od kud ti to mozes znati?  ako meni to naprave ja cu im cijeli ducan polomit, pa nek me tuze onda govna jedna

ako nisi smjela zvati 092 onda su to morali specificirat ugovorom a ne ovak kak se njima hoce

Offline Pandorica

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Srpanj 25, 2012, 13:15:43 poslijepodne »
pa naravno... al kad god nazoveš njihovu službu za korisnike kao da nazoveš psihijatrijski odjel - tko, što i zašto? NITKO NE ZNA...
Zagreb / Sveta Nedelja

Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.

Offline Dhoraso

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
« Odgovori #3 u: Srpanj 25, 2012, 13:19:52 poslijepodne »
Žešća glupost... Unlimited opciju uglavnom i uzimaju ljudi koji puno pričaju, i pričaju sa svim mrežama.
Što se tiče zvanja 092 brojeva, mislim da bi možda čak mogli popit i neku protutužbu zbog toga, jer njihov Unlimited nema nikakve veze sa Tomato tarifom. Teoretski prema tome,ako svi operateri uvedu nešto slično kao što ima Tomato, moći češ Unlimited pričati unutar mreže, a 99% postojećih korisnika koji su se drznuli nazvati nekog drugog operatera će isključiti.  :down:

Offline Cvele

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
  • Vjetropirac
« Odgovori #4 u: Srpanj 25, 2012, 13:24:15 poslijepodne »
to ti je zato jer su to ljudi koristili u druge svrhe, pa sada nemogu samo njih isključiti, nego isključiju sve koji su to premašili.

Offline Pandorica

• Punopravni član
« Odgovori #5 u: Srpanj 25, 2012, 13:52:39 poslijepodne »

kad sam potpisivala "ugovor" nije mi nitko rekao za tu kvaku oko 092... niti nekakav limit o broju poziva... niti nekakav limit o broju minuta... piše NEOGRANČENO... dakle, hoću pričati koliko me volja... a ne zbrajati minute... bemti...  :punch: :punch: :punch:

ljuta sam ko puška...

Zagreb / Sveta Nedelja

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #6 u: Srpanj 25, 2012, 14:41:24 poslijepodne »
Javi se ovdje i napisi im
 http://cafe.mobil.hr/forums/159-Tele-2
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline kinggo

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #7 u: Srpanj 25, 2012, 14:48:50 poslijepodne »
zato kaj je nije bilo. No onda se VIP sjetio uvesti Tomato-u "na tudji racun" i odmah je proradio hrvatski mentalitet da se iz tele2 zove tomato 24/7 i puni se neciji tomato racun.
U praksi tele2 izgubi pretplatu od 150kn nakon 500 minuta poziva prema tomatu zbog cijene interkonekcije koju mora platiti VIPu.
Stvar je sjebao VIP i pohlepni korisnici Tele2 koji imaju nekoga na tomatu ili su jednostavno uzeli tomato broj i nastancali gore milion kuna pa ga sad prodaju u oglasniku. S druge strane, kad iz VIP zoves tomato onda dobijes  :fingers: a ne kune na racun. No naravno, za HAKOM je tu sve u redu jer svatko odredje svoje uvjete poslovanja.
Uglovnom, ciganija na hrvatski nacin od strane oba operatera i korisnika kojima jednostavno nikad nije dosta necega i uvijek su spremni zlouporabiti svaku priliku. A rezulatat toga si ti i tebi slicni koji uopce nisu zarmislji o tako necemu ali su postali kolateralne zrtve.
Novi uvjeti su 2000 minuta prema svima, sto je i vise nego dovoljno ALI NIJE NEOGRANICENO i 200 minta prema tomatu.

Offline Pandorica

• Punopravni član
« Odgovori #8 u: Srpanj 25, 2012, 14:54:30 poslijepodne »
i kako da ja i ostali obični nedužni smrtnici znamo za tu "kvaku"? sad ću se vjerojatno skinuti s tele 2 i vratiti na vip... ili nemam pojma... al im ne mislim plačati nešto što ne mogu neograničeno koristiti kako je navedeno u ugovoru koji sam potpisala...

napisala sam to sve ovdje jer vjerujem da ima još jadničaka koje će zadesiti ista sudba kleta ako ne budu pazili i brojili potrošene minute... nedaj Bože zvali 092...  >:( >:( >:( >:(

:devil:
Zagreb / Sveta Nedelja

Offline mario12

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #9 u: Srpanj 25, 2012, 17:37:24 poslijepodne »
zato kaj je nije bilo. No onda se VIP sjetio uvesti Tomato-u "na tudji racun" i odmah je proradio hrvatski mentalitet da se iz tele2 zove tomato 24/7 i puni se neciji tomato racun.
U praksi tele2 izgubi pretplatu od 150kn nakon 500 minuta poziva prema tomatu zbog cijene interkonekcije koju mora platiti VIPu.
Stvar je sjebao VIP i pohlepni korisnici Tele2 koji imaju nekoga na tomatu ili su jednostavno uzeli tomato broj i nastancali gore milion kuna pa ga sad prodaju u oglasniku. S druge strane, kad iz VIP zoves tomato onda dobijes  :fingers: a ne kune na racun. No naravno, za HAKOM je tu sve u redu jer svatko odredje svoje uvjete poslovanja.
Uglovnom, ciganija na hrvatski nacin od strane oba operatera i korisnika kojima jednostavno nikad nije dosta necega i uvijek su spremni zlouporabiti svaku priliku. A rezulatat toga si ti i tebi slicni koji uopce nisu zarmislji o tako necemu ali su postali kolateralne zrtve.
Novi uvjeti su 2000 minuta prema svima, sto je i vise nego dovoljno ALI NIJE NEOGRANICENO i 200 minta prema tomatu.

To dokazuje da smo mi hrvati jaaaako sposobni....i eskimu bi led za čaj prodali  :D :D :D :D :D
Prestanite pucat u mrtve konje...
Mob. 0993453385

Offline kinggo

• Počasni član
  • Punopravni član
« Odgovori #10 u: Srpanj 25, 2012, 17:59:22 poslijepodne »
i kako da ja i ostali obični nedužni smrtnici znamo za tu "kvaku"? sad ću se vjerojatno skinuti s tele 2 i vratiti na vip... ili nemam pojma... al im ne mislim plačati nešto što ne mogu neograničeno koristiti kako je navedeno u ugovoru koji sam potpisala...

napisala sam to sve ovdje jer vjerujem da ima još jadničaka koje će zadesiti ista sudba kleta ako ne budu pazili i brojili potrošene minute... nedaj Bože zvali 092...  >:( >:( >:( >:(

a ne znam. Po meni su trebali svima poslati neki SMS ili nesto. No to je tele2, ako nesto znaju onda je to da nista ne znaju osim kaj su strucnjaci kad se treba praviti grbav. Davno sam s njima zavrsio i nema vise te ponude da probam opet.

To dokazuje da smo mi hrvati jaaaako sposobni....i eskimu bi led za čaj prodali  :D :D :D :D :D
prije bi mu ukrali taj caj  -? 

Offline Pandorica

• Punopravni član
« Odgovori #11 u: Srpanj 25, 2012, 18:47:46 poslijepodne »
mdaa... neš ti šugave sreće... al jbg kad mi mob treba i neka slična tarifa/nepretplata... dakle, sad trebam opet nekako pribaviti revoluciju (oglasnik?) pošto je više nema kod njih (rok je bio 07.07.2012.) ili pak prijeći na Vipovu inačicu revolucije (brijem da se zove savršena tarifa) kojoj je rok bio do 30.06.2012... odnosno, trebam nekoga komu više ne treba taj vid "pretplate"... valjda..
Zagreb / Sveta Nedelja

Offline kinggo

• Počasni član
  • Punopravni član
« Odgovori #12 u: Srpanj 25, 2012, 19:29:46 poslijepodne »
gle, najbolje u neki tele2 centar i daviti i gnjaviti da ti ukljuce broj ponovo. Savrsene isto vise nema. A i ne mozes ih "preuzeti" od nekoga. Ili imas onu neku kombinaciju kod bonbona. Nekih 800 minuta prema svima, 600MB prometa i mislim da 1000 SMS poruka.
I BTW, koliko minuta si imala uopce prema 092? Koliko ja znam za prvi mjesec nisu iskljucivali nikoga.

Offline Pandorica

• Punopravni član
« Odgovori #13 u: Srpanj 25, 2012, 20:05:55 poslijepodne »
pojma nemam.... kolegica mi je na 092 i prijateljica... svaki drugi-treći dan smo se čule... nisam uopće registrirala niti me zanimalo koliko je to trajanje...

ma gnjavila sam, ali oni (radnici) o ničem ne odlučuju... poslala sam prigovor... bumo vidjeli... vjerojatno niš od toga, al kaj sad... imaš kakvu ideju?
Zagreb / Sveta Nedelja

Offline Salem

• Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb, Travno
« Odgovori #14 u: Srpanj 26, 2012, 10:16:04 prijepodne »
A da probaš sa udrugom za za zaštitu potrošača? Zapravo sa nekom od udruga ima ih više koje se tako nekako zovu, mislio sam prvenstveno na onu kojoj je adresa negdje na kraju Tratinske kod Remize u kojoj je (mislim)Rkman. Probaj ih izguglati ili naći u telefonskom imeniku, koliko se sjećam na web stranici im piše kad rade i kad ih se može zvati.

Offline Puffy

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 30
  • univ. bacc. biol.
« Odgovori #15 u: Srpanj 26, 2012, 11:41:08 prijepodne »
A da probaš sa udrugom za za zaštitu potrošača? Zapravo sa nekom od udruga ima ih više koje se tako nekako zovu, mislio sam prvenstveno na onu kojoj je adresa negdje na kraju Tratinske kod Remize u kojoj je (mislim)Rkman. Probaj ih izguglati ili naći u telefonskom imeniku, koliko se sjećam na web stranici im piše kad rade i kad ih se može zvati.

Slažem se :up:

Treba ih pritisnuti.
FILIP (Valpovo)

Offline Salem

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb, Travno
« Odgovori #16 u: Srpanj 26, 2012, 12:08:27 poslijepodne »
Pa previše je za očekivati da će ih baš pritisnuti ali će valjda znati što se može ili barem znati odmah reći da se tu ne može ništa bez promjene zakona, Ustavnog suda ili suda u Strasbourgu. A i dopis koji stigne od takve udruge obično ostavi dublji utisak nego kad se ojađeni potrošač žali na telefon za korisnike.

Offline Pandorica

• Punopravni član
« Odgovori #17 u: Srpanj 26, 2012, 14:25:13 poslijepodne »
danas sam ih 3 puta zvala da mi barem kažu kada će biti riješen "problem" i kada će odblokirati broj (ako će uopće) jer em ne mogu koristiti mob (danas je služio samo kao budilica), em nemam love na drugom mobu (pouzdala se u revoluciju) i osjećam se kao da mi je netko ruku odrezao (istina, najgora je kletva - dabogda imao, pa neimao)... :D

ugl, 2 tete su mi poklopile slušalicu jer sam previše "davila" s pitanjem "KAD?" - zbilja imaju super obučene djelatnike koji ponavljaju ko papige "U najkraćem mogućem roku!!!" a pristojnost im se nalazi između nožnih prstiju odmah pored gljivica i plijesni...

wtf??? kad je taj rok??? 7-14 radnih dana...  :dead:
Zagreb / Sveta Nedelja

Offline Lili

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 34
  • Fish freak
« Odgovori #18 u: Srpanj 26, 2012, 15:20:13 poslijepodne »
telefonom nečeš apsolutno  ništa obavit, vjeruj mi  ;). U najbliži centar i ne mrdaj dok ti ne rješe problem. Moraš biti malo bezobrazna jer češ inače čekat do prekosutra. Iako službenice na telefonu nisu nista krive, to nije tvoj problem, one su tamo da rade svoj posao, pa neka zovu koga god trebaju ili im jednostavno reci da ces raskinut ugovor... Imali i mi slična sranja, al ne s ovim operaterom, no svi su oni po pitanju posla isti...

Offline Pandorica

• Punopravni član
« Odgovori #19 u: Srpanj 26, 2012, 15:59:30 poslijepodne »
bila i nula bodova... svi glupi, ludi i nezainteresirani za tuđe probleme iako su ih oni prouzročili...   :down: nema raskidanja ugovora dok ne odblokiraju broj!!!! to im je NOVOST!
Zagreb / Sveta Nedelja

Offline Puffy

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 30
  • univ. bacc. biol.
« Odgovori #20 u: Srpanj 26, 2012, 21:43:45 poslijepodne »
bila i nula bodova... svi glupi, ludi i nezainteresirani za tuđe probleme iako su ih oni prouzročili...   :down: nema raskidanja ugovora dok ne odblokiraju broj!!!! to im je NOVOST!
Prekrasno :D
FILIP (Valpovo)

Offline Pandorica

• Punopravni član
« Odgovori #21 u: Srpanj 27, 2012, 11:42:46 prijepodne »
sve bolje od boljega...

maloprije sam zaprimila sms u kojem me obavještavaju da je na snazi novo izmjenjeno Načelo pravednosti i da si ga pročitam na njihovoj web stranici...

al bitno je da su mi prvo isključili mob...  :-X
Zagreb / Sveta Nedelja

Offline Renta

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing

Offline AndrejX

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke
    • http://www.viralx.com
« Odgovori #23 u: Srpanj 30, 2012, 00:00:45 prijepodne »

Prilicno sam siguran da je u ugovoru ostavljena mogucnost da ucine upravo ovo.  Neduzni smrtnici bi se trebali uzdati u onu o dzabe i stare babe ili americke o besplatnom rucku.

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #24 u: Srpanj 30, 2012, 00:58:45 prijepodne »
isto to se dogodilo frendu, ali nakon 2 tjedna su mu ponovno ukljucili karticu, znaci svi su ga mogli zvati, a on nije mogao, nit zvat nit slat poruke.. zbog istog razloga, jer mu cura ima 092 i naravno zvao ju je, jer kako sam cuo, da 092 ima tu opciju kad ga se nazove da skida novce, tj njemu ide na racun.. al kako je simpa uvela, ja imam opciju 1000 min na sve mreze, osim sto mi je na 092 i vip određeno 200min a na ostale 800min mjesecno, zato su oni tako slozili jer su znali da ce se takve stvari događat.. ali moraju vratit broj u uporabu, samo sto upozore jednom, al trebali bi oni nesto oko toga sredit, nismo mi krivi sto to poneki neznaju, a ni krivi ni duzni dobiju blokadu na kartici..  :down: