kaj je stari Ford rekao svojevremeno? Koji auto je najbolji- novi auto...
JE DA ALI VOZITI SE U KOREJCU I U JAPANCU,ŠVABI NIJE NITI SLIČNO
ne viči
nije isto... ja imam novog korejca, Lacetti, platio ga prije manje od dvije godine na akciji 65000 kn... auto je za te novce ok, ima sve što mora imati, a ono najvažnije, da me preveze od točke A do točke B relativno udobno i sigurno, zadovoljava... Zbog čega je taj auto do prija akcije koštao 100 000 ne znam, ali toliko ne vrijedi...
S druge strane zadnjih godinu i nešto sitno sam vozio i službeni Golf VI TDI... Razlika je dan i noć. Auto je zvijer, udoban, čvrst, apsolutno svaki gumb tam gdje mora bit, čupa cestu kad se stisne gas... ALI... Meni osobno on pak ne vrijedi 160 000 kuna... pazi, razlika je skoro 100 000 kuna?? Plus kamate na kredit osjetno veće jer je i cifra osjetno veća... Mislim, ko voli nek radi samo za limenu kantu, tko hoće kupiti auto sa skoro 300 000 km i strepiti jel će otić u kupus za par mejseci samo zato da se vozi u Audiju, nek kupi, meni su korejski jeftileni sasvim dovoljni za ono što meni treba i što je najvažnije- za moj buđet...
Sve je u životu ili-ili, jel... rijetko tko ima luksuz trpati na jednoj strani a da ne otkine s neke druge