Ovo jezerce je staro 5-6godina...prošlo razne faze uređevanja i prekopavanja. Od običnih folija i raspadanja istih do napokon prave folije za jezerca. Trenutna i mislim zadnja veličina jezerca s obzirom na nedostatak prostora na trenutnoj lokaciji: dubina jezerca je 70ak cm, širine 1,5, dužine oko 2m, kontam da ima negdje oko 1000litara vode.
Pretprošlo ljeto proširio sam i produbio jezerce na sadašnju veličinu, stavio pravu foliju za jezerca i dodatno uredio okoliš. Poljepio kamene pločice okolo, nakon toga stavio i ove kamenčuge na te pločice jer su mi mačke pojele sve ribice, a nakon što ni to nije pomoglo sam počeo stavljati i žicu okolo na kamenje. Imao sam prošlo ljeto 9 riba, mačka pojede, ostanu 2, ja kupim još četiri, mačka opet pojede i opet ostanu 2. I te dvije sam ostavio unutra preko zime i preživile su bez problema. Sad kad je zatoplilo sestra mi donese jos 2 i bile su tjedan dana i mačka opet pojede i opet ostanu dvije...
Neznam u čemu je fora al izgleda da moja ili od susjeda mačka zna brojati
Kako god...prije nego što ih je pojela bacile su ikru i napokon imam hrpu malih u jezercu. Samo se nadam da će se zadržati.
U jezercu također imam dva žabca toru i ponču

. Toro se pripitomio i uopće se neboji nikoga, skroz mu se može približiti i neće pobjeći. On je na ovoj slici dole.
Što se tiče filtracije....ništa posebno. Unutra je jedna unutrašnja pumpa sa spužvom 900l/h. Čisto da malo mreška površinu vode.Moram nešta drugo rješiti jer ju moram čistiti svakih tjedan dana, jer se zaštopa sva pa nema nikakav protok.
Uglavnom to je to...eto pa uživajte