ma nije to ubijanje morala, vec samo prijateljsko upozorenje, da taj filter i u najboljim danima nije adekvatan za tu litrazu, bez obzira na sve.
A posebice ne za ovakav tip akvarija, gdje ti je volumen materijala i protok sve u zivotu. Obicno se ljudi zale na tu tetru, kako rekoh, i ja sam je imao na 200 litara malawiju, i nisam bio zadovoljan. Nisam imao nikakvih problema sa zdravljem riba, ali nikad mi voda nije bila ono kristalno cista, uvijek je nesto plivalo po njoj. kad sam zamjenio tetru sa atmanom, situacija se drasticno poboljsala, ali tek kada sam tom atmanu dodao jos jedan uradi sam filter, sad sam zadovoljan kako to izgleda, i kako to filtrira.
Za pocetak ti je ok, cak i dugorocno gledano, uz mali broj riba bi ta tetra mogla gurati taj akvarij, ali to ti je sve ono, naknap i uz veliki rizik. za ove "renomirane" proizvodjace neznam, ali meni se atman pokazao odlicnim, a jeftiniji je od tetre svakako. Imas i haqos, imas hrpu tih kinez-filtera koji dolaze s puno volumena, jakim pumpama i slicnim, a cijena im je maltene u rangu renormiranog i kvalitetnijeg unutarnjeg filtera. Pa razmisli, nikud ti se ne zuri, ali prije ubacivanja ozbiljnijeg broja riba, ja bih svakako rijesio tu filtraciju.
U obranu tetre, u 150 litara biljnom, uz hrpu riba i svega, radi svoj posao fenomenalno. Da je mozda samo malo jaca mehanicka filtracija, da bolje cisti plivajuci otpad, bio bih i prezadovoljan. Ovako, 86% zadovoljan sa tetrom u biljnom akvariju.