Nisi zagnjavio ni malo!Hvala ti na opseznom odgovoru

Nisam nikad prije imao problema sa koljenima,mozda je to sad rezultat sta sam toliko intenzivno radio pa naglo stao.
Evo zadnja 3 mj ne radim skoro nista,spremam se stalno nesto kao,vikendom odem na duze setnje i trcao sam uz Dravu dok me nisu poceli grcevi u listovima pa onda prehlada dugotrajna,i sad ovo...
Sad sam vecinom na kompu,to je problem,zapustio sam se i onda krenem prenaglo misleci da sam u formi kao i lani ili kad sam vec bio.
I evo,kako se ova tema otvorila opet sam dobio volju za vjezbanjem.
Sad cu to sve morati polakse,prvo dok me prodje ovo koljeno i fokusirat se na to sta kazes.
Bas to sam i htjeo ojacati,fali mi,zadnja loza i dupe.
I zbog toga sam dizao uteg nogama,neznam kako se to zove,lezis na trbuhu,nogama ulovis uteg i dizes ga prema dupetu...ako je to uopce vjezba

Biciklu kupujem drugi tjedan,Osijek je biciklisticki grad pa cu mozda krenut sa time...vozikat se okolo,znam da nije neka vjezba al onako za rekreaciju barem.
A kasnije se nadam i nesto vise...p90x ne mogu radit jer nemam prostora,eventualno se mozda odlucim za teretanu al ne volim bas ljude i guzvu tako da sam htjeo raditi ove marince sta su decki dali link pa corak....