Lipanj 27, 2025, 07:15:06 prijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: P90X Workout(extremna tjelovjezba)....probao netko?  (Posjeta: 38592 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nuclear

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
Odg: P90X Workout(extremna tjelovjezba)....probao netko?
« Odgovori #175 u: Ožujak 26, 2013, 11:12:25 prijepodne »
Zeleni, daj samo reci koliko kila utezi trebaju biti za P90x. Koliko sam skužio po video klipovima radi se s onim bućicama, no dosta većim.

15-20kg?

Onaj veliki bench uteg ne trebam imati koliko sam shvatio.

Offline ZeleniMrav

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
  • You'll Never Walk Alone
« Odgovori #176 u: Ožujak 26, 2013, 11:24:13 prijepodne »
Joj da,to sam ti zaboravio napisati.
Ovako,trebaju ti bar 2 tezine utega...jedan od ovoliko koliko si spomenuo i jedan od recimo 5kg.
Vjezbe se izvode ili 8-10 ponavljanja da nabijes masu i zadnja 2 moraju ici na jedva ili 12-14 sa zilavost recimo,isto zadnja 2 moraju ici na jedva.
Ja sam ti imao neke komade zeljeza za vodovod,ovakve odprilike:

Pokpio na poslu sta mi je odgovaralo da drzim u ruci i sa time vjezbao :D
Zbam da sam ih vago i mozda sam ovdje negdje u temi vec pisao ali ne sjecam se....

Bilo bi najbolje imati utege gdje se moze regulirati tezina,al to opet ic kupovat...ovak sam se sa nekim vjezbama uzasno mucio dok sam za neke koristio boce od vode napunjene sitnim pijeskom,al tu su mi onda i sake jako trpile.
Najbolje da pocnes raditi sa time sta imas pa vidis u toku vjezbi sta ti treba.
20l vanila
North: Unfinished business
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” AE

Offline enigma1986

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
« Odgovori #177 u: Ožujak 26, 2013, 11:35:24 prijepodne »
mozda ovo moze pomoc s ovim se mogu izvest velika vecina vjezbi iz teretane naravno ne uz onolike kilaze al dovoljno za jedan fitnes il ovakav program di nije potrebna velika kilaza tegova   http://www.ebay.com/itm/Set-11-pcs-Fitness-Exercise-Latex-Tube-Resistance-Bands-/270770481399?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0b2da8f7    i jedan od mnogih klipova demonstracije  http://www.youtube.com/watch?v=Dh25Rw_2-fM
« Zadnja izmjena: Ožujak 26, 2013, 11:41:41 prijepodne od enigma1986 »

Offline Tiii

• Trade Count: (+13)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • Shrimp noob
« Odgovori #178 u: Ožujak 26, 2013, 11:52:10 prijepodne »
Ja cu samo pitati jesi se pomaknuo u ikojem smijeru od sinoc,si napravio koju vjezbu?  ;)

Offline Piranhaa

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 35
  • Glupost je neuništiva...!
« Odgovori #179 u: Ožujak 26, 2013, 12:05:28 poslijepodne »
pa kaj će mu kreatin ak misli mršavit  

Pa sta nije kreatin za mrsaviti? :) koliko ja znam, a znam jer ga ja koristim, on je ubiti samo da ti da dodatnu snagu, a ne da se njime napuses.... :)
Ja uzimam od labrade, u apoteci, 190 kn ... i odlican je...

kakvo mršavljenje sa creatinom  :D Sa creatine-om možete dobiti 20-30% više snage iz vaših mišića te porast mase hidratacijom mišića, jel veže vodu za mišićne stanice  :)  budeš se napuhala ko žaba  :D http://www.heliks.hr/katalog.php?kateg=4 evo tu imaš malo o priozvodima SCITEC NUTRITION meni osobno najbolje marke

Mmh... to je nuspojava.... istrcavam duplo vece kilometraze od pre mjesec dana.... ali jos ne osjecam bolove u misicima uzrokovano zadrzavanjem vode.. 20grama podjeljeno na 4 "obroka" a ne odjednom kako to neki i rade....  istina je da zadrzava vodu, i daje dodatnu snagu, ali da utjece na povecanje misica, ne bih rekla... misici nece rast sami od sebe... ali ako cemo pretjerivati u serijama bildanja normalno je da ces se napuhati, ali od vjezbanja ne od kreatina....
Tih dana bila si najlepsa na svjetu... I sada si...samo nema ko da primeti...

Offline Nuclear

• Punopravni član
« Odgovori #180 u: Ožujak 26, 2013, 12:27:47 poslijepodne »
Ja cu samo pitati jesi se pomaknuo u ikojem smijeru od sinoc,si napravio koju vjezbu?  ;)

A nisam kad nemam ništa od opreme. U roku tjedan-dva si planiram nabavit vratilo i te utege.

Ovo što si preporučio si gledam: http://www.njuskalo.hr/fitness-oprema/sprava-vjezbanje-hook-train-oglas-7648603

Ne znam dali će mi noge udarat u zid kad to postavim, valjda je dovoljno mjesta...  -? http://hookandtrain.yolasite.com/zgibovi.php

Možda se može vježbat i na drugu stranu, no mislim da je premalo mjesta, no super mi je što se postavlja na kuke pa se lako može skinuti. Također me zanimaju dimenzije toga, jer moram izmjerit gdje mogu stavit uopće, no taj podatak ne mogu naći. Pitat ću na mail oglašivača.

Mislio sam počet s cardiom i sad prije nego što rješim opremu, no snijeg me zeznuo. Jedino lopatati mogu  :D
« Zadnja izmjena: Ožujak 26, 2013, 12:33:21 poslijepodne od Nuclear »

Offline Dombe

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 31
« Odgovori #181 u: Ožujak 26, 2013, 12:32:57 poslijepodne »
Pa ljudi nije cardio samo trčanje,možeš radit marince,preskakat vijaču,swingovi sa girjama ili bučicama,mountin climbers...sve možeš radit u kući...

Offline Nuclear

• Punopravni član
« Odgovori #182 u: Ožujak 26, 2013, 12:34:23 poslijepodne »
Pa ljudi nije cardio samo trčanje,možeš radit marince,preskakat vijaču,swingovi sa girjama ili bučicama,mountin climbers...sve možeš radit u kući...

Sve što sam ja razumio sad od ovoga je preskakat vijaču  :D (koju isto moram dodati na popis opreme :D)

Offline FixFox

• Trade Count: (+24)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
« Odgovori #183 u: Ožujak 26, 2013, 12:47:16 poslijepodne »
pa kaj će mu kreatin ak misli mršavit  

Pa sta nije kreatin za mrsaviti? :) koliko ja znam, a znam jer ga ja koristim, on je ubiti samo da ti da dodatnu snagu, a ne da se njime napuses.... :)
Ja uzimam od labrade, u apoteci, 190 kn ... i odlican je...

kakvo mršavljenje sa creatinom  :D Sa creatine-om možete dobiti 20-30% više snage iz vaših mišića te porast mase hidratacijom mišića, jel veže vodu za mišićne stanice  :)  budeš se napuhala ko žaba  :D http://www.heliks.hr/katalog.php?kateg=4 evo tu imaš malo o priozvodima SCITEC NUTRITION meni osobno najbolje marke

Mmh... to je nuspojava.... istrcavam duplo vece kilometraze od pre mjesec dana.... ali jos ne osjecam bolove u misicima uzrokovano zadrzavanjem vode.. 20grama podjeljeno na 4 "obroka" a ne odjednom kako to neki i rade....  istina je da zadrzava vodu, i daje dodatnu snagu, ali da utjece na povecanje misica, ne bih rekla... misici nece rast sami od sebe... ali ako cemo pretjerivati u serijama bildanja normalno je da ces se napuhati, ali od vjezbanja ne od kreatina....
normalno ovisi kak ga uzimaš, koliko i šta želiš postići. Ima punjenje creatinom pa održavanje i normalno ćiščenje. I proćitaj si šta ne smiješ uzimat sa njim jel poništava njegov ućinak npr kofein, limunska kiselina, mlijeko... http://www.heliks.hr/katalog.php?kateg=9

Offline Tiii

• Punopravni član
  • Shrimp noob
« Odgovori #184 u: Ožujak 26, 2013, 12:49:28 poslijepodne »
Previse odugovlacis i radis izgovore
Ne treba ti nista od opreme,mozes kranuti odma

Ne treba ti ni uze za preskakanje,niti utezi,tvoja tezina ce biti dovoljna

Kreni odmah,nemoj bezveze kupovati opremu

Offline Piranhaa

• Punopravni član
« Odgovori #185 u: Ožujak 26, 2013, 13:12:13 poslijepodne »

normalno ovisi kak ga uzimaš, koliko i šta želiš postići. Ima punjenje creatinom pa održavanje i normalno ćiščenje. I proćitaj si šta ne smiješ uzimat sa njim jel poništava njegov ućinak npr kofein, limunska kiselina, mlijeko... http://www.heliks.hr/katalog.php?kateg=9

Ne treba znaciti.... ovisi od covjeka do covjeka.... sta je sa bodybilderima koji prehranu dopunjavajusa efedrinsko kofeinskim proizvodima?   

Offline FixFox

• Punopravni član
« Odgovori #186 u: Ožujak 26, 2013, 13:16:55 poslijepodne »

Ne treba znaciti.... ovisi od covjeka do covjeka.... sta je sa bodybilderima koji prehranu dopunjavajusa efedrinsko kofeinskim proizvodima?   
je da!  :) oni većina vjerojadno uzimaju nešto jaće (stereoide)  ;) a i ak uzimaju creatin ziher paze na to da sat prije i poslje konzumiranja ne uzimaju nešto od toga šta ne smiju sa creatinom, znam ih par pa znam šta prićam  8)

Offline Piranhaa

• Punopravni član
« Odgovori #187 u: Ožujak 26, 2013, 13:21:31 poslijepodne »
Ja mislim na manjinu koja se ne roka steroidima.... :) nego koriste iskljucivo cisti kreatin i proteine.... ali ok.... ti govoris o vremenu od sat vremena prije i nakon uzimanja kreatina.... ja sam razumjela opcenito .... 

Offline FixFox

• Punopravni član
« Odgovori #188 u: Ožujak 26, 2013, 13:23:34 poslijepodne »
Ja mislim na manjinu koja se ne roka steroidima.... :) nego koriste iskljucivo cisti kreatin i proteine.... ali ok.... ti govoris o vremenu od sat vremena prije i nakon uzimanja kreatina.... ja sam razumjela opcenito .... 

pa kad ni ne proćitaš linkove koje ti stavim  :D  8)

Offline Tiii

• Punopravni član
  • Shrimp noob
« Odgovori #189 u: Ožujak 26, 2013, 13:24:14 poslijepodne »
Ma tko to gleda pokemone  :D :D

Bodybilderi su spoj kemije,koja na kraju pukne po organima,oni sto sve uzimaju to se ne racuna

Kreatin je super stvar,ubrzava oporavak,daje izdrzljivost,i povecava volumen misica
E sada sto se tice toga punjenja i forsiranja sa kreatinom
To je isto dobra stvar mozda za bildere,i nekoga tko tezi izgradnji tijela do neki bolesni razmjera
Ja uopce ne koristim to punjenje,jer to je vec previse kemije,i onda opet forsirati sljedeca tri tjedna
Meni se dobro pokazalo uzimati samo 5g dnevno poslije vjezbanja,uzimo sam 3 tjedna i nakupio sa lakocom 3-4kg,inace jako tesko dobijam na masi zbog ubrzanog metabolizma
Za mene je jako dobro funkcionirao,poslije 3 tjedna sam prestao ga piti,masa mi je ostala,ali kasnije sam malo i popustio sa vjezbanjem
Sad bi opet trebao krenuti,pa cu vidjeti hoce li mi kreatin opet pomoci da se vratim brze u kondiciju,i hoce li mi jos povecati masu

Offline FixFox

• Punopravni član
« Odgovori #190 u: Ožujak 26, 2013, 13:29:25 poslijepodne »
Ma tko to gleda pokemone  :D :D

Bodybilderi su spoj kemije,koja na kraju pukne po organima,oni sto sve uzimaju to se ne racuna

Kreatin je super stvar,ubrzava oporavak,daje izdrzljivost,i povecava volumen misica
E sada sto se tice toga punjenja i forsiranja sa kreatinom
To je isto dobra stvar mozda za bildere,i nekoga tko tezi izgradnji tijela do neki bolesni razmjera
Ja uopce ne koristim to punjenje,jer to je vec previse kemije,i onda opet forsirati sljedeca tri tjedna
Meni se dobro pokazalo uzimati samo 5g dnevno poslije vjezbanja,uzimo sam 3 tjedna i nakupio sa lakocom 3-4kg,inace jako tesko dobijam na masi zbog ubrzanog metabolizma
Za mene je jako dobro funkcionirao,poslije 3 tjedna sam prestao ga piti,masa mi je ostala,ali kasnije sam malo i popustio sa vjezbanjem
Sad bi opet trebao krenuti,pa cu vidjeti hoce li mi kreatin opet pomoci da se vratim brze u kondiciju,i hoce li mi jos povecati masu
e pa onda si zamisli koliko bi dobio kila da se pridržavaš punjenja i održavanja  ;) mislim ja kad već nešto radim onda to napravim kak spada ili se bar trudim.  :) jel ak se već trujem onda se trujem kak treba  :D

Offline Tiii

• Punopravni član
  • Shrimp noob
« Odgovori #191 u: Ožujak 26, 2013, 13:48:44 poslijepodne »
Nisam bodybilder da mi je cilj skupiti sto vise misicne mase,cilj mi je biti sto izdrzljiviji a ne biti uz to i žgoljav  ;)

Offline FixFox

• Punopravni član
« Odgovori #192 u: Ožujak 26, 2013, 13:59:30 poslijepodne »
...pa to možeš i bez creatina, samo treniraj i sa vremenom budeš sve to. Jel ovo ti je ionak trenutna i lažna izdržljivost  :)

Offline ante78

• Trade Count: (+12)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #193 u: Ožujak 26, 2013, 14:06:48 poslijepodne »
kakve vjezbe radit za gornji dio leđa ,naime ponekad me jutrom zabole i dok ne prosetam par krugova jutarnje šetnje tek onda me popuste,

Offline Tiii

• Punopravni član
  • Shrimp noob
« Odgovori #194 u: Ožujak 26, 2013, 14:09:33 poslijepodne »
Opet ti kazem,cilj mi je biti izdrzljiv ali da ne budem žgoljav
Bez njega bi bio izdrzljiv,ali i laksi jedno 4-5 kila

Ako te bole onda ne vjezbas,nego samo rastezes da se misici istegnu i opuste

Offline FixFox

• Punopravni član
« Odgovori #195 u: Ožujak 26, 2013, 14:11:47 poslijepodne »
kakve vjezbe radit za gornji dio leđa ,naime ponekad me jutrom zabole i dok ne prosetam par krugova jutarnje šetnje tek onda me popuste,

najbolje na pregled fizijatru, pa će ti on prepisat terapije i vježbe za to, jel ko zna šta ti je? Pa da ideš sam na svoju ruku nešto radit, može ti samo još gore biti...

Offline FixFox

• Punopravni član
« Odgovori #196 u: Ožujak 26, 2013, 14:27:29 poslijepodne »

...vidim da se ne kužimo  :roll: ja ti velim da tih tvojih 4-5 kila je voda i kad tad budeš ju ispišao jer creatin ne smiješ konzumirat duže od 2 mj bez pauze od 4 tjedna (nije zdravo). Pa ti onda predlažem iz iskustva da uzmeš neki weight gainer za energiju i oporavak, te proteine za dodatak prehrani koje možeš stalno pit i sa kojima ćeš dobit isto na kilaži (ne tako brzo, ali budeš) a i bit ćeš izdržljiv. Ali dobro svatko radi po svome  :D i kaj misli da je najbolje  :up:

Offline Dombe

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 31
« Odgovori #197 u: Ožujak 26, 2013, 16:28:27 poslijepodne »

Offline kija88

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
« Odgovori #198 u: Ožujak 26, 2013, 16:47:49 poslijepodne »

Ako te bole onda ne vjezbas,nego samo rastezes da se misici istegnu i opuste

pa i sa kreatinom možeš biti lakši. kad ga prestaneš uzimat samo ti izađe sva voda koja te napuhnula. pravilnom prehranom i unosom proteina ćeš zadržat mišičnu masu, a salo otopiti i dobiti izdržljivost. Za samu izdržljivost su najbolje pliometrijske vježbe

Offline ZeleniMrav

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
  • You'll Never Walk Alone
« Odgovori #199 u: Ožujak 26, 2013, 16:58:03 poslijepodne »
Što se tiće cardia ovjde je sve objašnjeno
http://fitnessangels.net/hr/blog/Jedina-kondicijska-vjezba-koju-cete-ikada-trebati

Zanimljiva vjezba!
To bi bas mogao raditi,taman toliko sad imam prostora...
20l vanila
North: Unfinished business
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” AE