Ma smršavit meni nije nikakav problem nit mi trebaju dodaci za to. Trčanje, bicikl, tenis, plivanje. Svim ću se bavit čim malo zatopli i kak dolazi ljeto, istopim tako višak kilograma začas, cardio mi nije nikakav problem. Znao sam tenis igrati po 3-4h dnevno prije 3-4 godine. Prije 2 godine išao biciklom na more i vozio tjedno po 150km min....
Zadnju godinu i pol-dvije sam se malo zapustio no to nije problem, osjećam ja da imam energije svejedno jer sam se odmalena bavio sportom samo se trebam vratiti u kondiciju.
Ono što bi želio je ojačati, dobiti više energije za sve te aktivnosti kojima se bavim, dobiti eksplozivnost i poraditi na mišićnoj masi. Iako sam se uvijek bavio sportom nikad tu nije bilo neke veće mišićne mase, samo sam bio jako žgoljav od tolikog cardia, a nikad nisam radio vježbe s opterećenjem, utezima, sklekove, trbušnjake, zgibove itd...
Zato sam baš htio sad krenut s p90x tako da do ljeta budem fit i pun energije.
Proteine ću sigurno uzeti, za kreatin ne znam, u početku vjerojatno ne, kasnije ću vidjet. Nisam pobornik kemije i dodataka inače, tako da...