Srpanj 19, 2025, 11:51:37 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Black listed - Tetak  (Posjeta: 2161 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Filip Zebec

• Član redakcije
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
Black listed - Tetak
« u: Travanj 20, 2012, 09:28:15 prijepodne »
Nažalost ovo sam morao napisati kao upozorenje drugima.

Nick : Tetak
RL   : Boris Krajnc

Kupio filter Fluval 105 , za koji je tvrdio da je star cca 6mjeseci i da ima garanciju.
Pitam da li ima sav filter materijal, garanciju , naravno da ima pa skoro nije biti radio kaže Tetak.
Da poslat cu ti garantni listi i sve sto ide sa filterom kaže Tetak.

OK uplatio ja 246kn i čekam da dode.
Nakon sto je filter dosao, skužim ja da fali pola dijelova, a org filter materjal su samo spužve.

Znači uz kanister sam dobio spužve i crijeva napola osakačena i nekakvo sr.. plavo kao vreća od krumpira.

Falilo je - ona U sr.. koja se zataknu na stakla akvarija, izlaz vode, filtermaterijal i gumene priljubnice ( valjda se tak kaže )

Nakon toga zovem čovjeka ( slučajno našao br moba jer se na forumu ne javlja ). i nakon 5 puta se javi i frende biti ce sve sper ja zaboravio poslati.
Pošalje on nakon 3-4 dana ( tako kaže ). I naravno paket nikad nije došao.
Opet zovem i tip se ne javlja , uzmem ženim mob i gle tip se javi . Opet nebi ja , ovo ono pošta zagubila paket bla bla bla.

Kaže vratit ću ti lovu ali prvo pošalji filter. A meni filter već iscikliran ( imao zaciklirani materijal ) , dolaze ribe i moram filter imati pod mus.

Ja kažem ajde nije problem nemoj vracati lovu jer bez filtera mogu ribe direktno u smeće.
Iskemijao sam izlaz sa vode sa starim spray-barom , a on kaže ok ici cu na poštu pa kad mi vrate vrijednost paketa uplatit cu ti barem da kupiš novo crijevo.
i naravno na filtermaterijal kešnuo još 100kn

Naravno da se poslje toga nije niti javio, niti na telefon niti na PP.

« Zadnja izmjena: Travanj 20, 2012, 09:38:03 prijepodne od Filip Zebec »
Bjela Amazona -http://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=79037.0

Offline tarantula 87

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
Odg: Black listed - Tetak
« Odgovori #1 u: Travanj 20, 2012, 09:31:57 prijepodne »
Sramota :down:

Offline Venom

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Juwel Rio 180 !
« Odgovori #2 u: Travanj 20, 2012, 09:32:58 prijepodne »
Stvarno sramota , sve se dogovorite , ovo ono pravi se a na kraju sra*e , sad znam od koga nikad ne kupovati nista  :up:

Offline aquapero

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: Zadar
    • Aparments
« Odgovori #3 u: Travanj 20, 2012, 12:17:00 poslijepodne »
koje sme*e od covika pa taj vjerovatno vise nemisli traziti nikakvu pomoc ili tako nesto na ovom forumu... svaka cast da si to prijavio  8)

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #4 u: Travanj 20, 2012, 13:03:11 poslijepodne »
Nazalost takvih ima dosta, prave se fini, al zapravo se iza njih krije ko zna sta.. Svaka cast izuzetcima, stvarno ovdje ima pravih ljudi koji su kako treba i posteni, ali treba se ovakvih poput tetka paziti.. Sad ste vidjeli i zapamtite nik, taj covjek nije oke i njemu su bitni samo novci, a za onoga kome kao zeli pomoc ga boli briga.. Takve ljude netrebamo na forumu, nadam se da ce shvatiti jednog dana.. A i uvijek se loše, lošima vraca.. A Tetak je kako vidim tu na forumu od 2007 god, znaci 5-o godisnji slan je foruma i da tako nesto moze napraviti, nerazumijem.. Dobro je da si javio oko toga, bit cemo na oprezu!  :up:

I bas kako kolega Tarantula kaze, sramota!
« Zadnja izmjena: Travanj 20, 2012, 13:07:35 poslijepodne od alen_zgb »

Offline Brljator

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #5 u: Travanj 20, 2012, 17:10:39 poslijepodne »
Baš sramota , ali nažalost ima takvih ljudi

Offline Tetak

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 40
  • symphysodon aequifasciatus
    • eGo elektroničke cigarete
« Odgovori #6 u: Kolovoz 01, 2012, 14:01:07 poslijepodne »
Naletih tek sad na ovu temu pa ću i komentirati. Ovo sam i očekivao ali ne sekira me uopće. Mogu ja sad vamo pisati cjele elaobrate u svoju obranu, jer mi ljudi mogu a i ne moraju vjerovati.

Pajdo moj, ja sam prodao stvari do sad u životu koliko ti nećeš za cjeli svoj! Od 2007 od kad sam član ovoga foruma prodao sam preko 150ak što riba, što opreme po cjeloj nam ljepoj našoj bez i jedne pritužbe.

1. Filter je uredno poslan s pismenom ovjerenom garancijom.
2. Filter sam ti uz njegov osnovni napunio s još extra materijala (ono što ti nazivaš "nekakvo sr.. plavo kao vreća od krumpira" ), raspitaj se malo što je to!
3. nije falilo pola dijelova kao što si naveo već samo držači za staklo i izlazni usnik. (Priznajem propust, zaboravio sam staviti u paket)
4. Ulazno/izlazne cijevi su bile potpuno čitave, skoro pa nove.
5. NIJE TOČNO da nisi dobio paket s naknadno poslanim dijelovima, jer sam ja provjerio preko tvoga kolege s foruma i 100 posto znam da si ga primio.
6. Novac ti nisam uplatio jer sam saznao gore navedenu činjenicu.
I 7. i zadnje, nemam ti se ja što javljati na mobitel jer nisi čovjek i s takvima ne želim imati nikakvu daljnju komunikaciju niti posla!

A za kolegu "uaquapero"... Pajdo moje vrijeme traženja pomoći po forumima pa tako i ovom je odavno prošlo, jer ovdje ljudi pišu svakakve gluposti i niti jedan komentar nije vjerodostojan.
U 10 godina akvaristike osobno sam upoznao stručne ljude koje odem i pitam u lice ako što trebam, a i sam sam već dovoljno iskusan

Neka narod prosudi tko je u pravu, a tko u krivu! Na posljetku moja lokacija nije tajna i svatko tko želi može doći kod mene i upoznati me i vidjeti kakav sam čovjek!

Pozdrav!  :up:
« Zadnja izmjena: Kolovoz 01, 2012, 14:08:19 poslijepodne od Tetak »

Offline Šima

• Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #7 u: Kolovoz 01, 2012, 14:29:38 poslijepodne »
pa kud bas moj mjestanin  :nea:

Offline Brljator

• Punopravni član
Odg: Black listed - Tetakjavascript:void(0);
« Odgovori #8 u: Kolovoz 01, 2012, 17:18:54 poslijepodne »
Uvijek mi je drago čut i drugu stranu, uvijek je najlakše napast , onda se teže branit, e sad  po mojem je neriješeno :uptnik: :uptnik:,

Offline Strippy

• Punopravni član
  • Dob: 45
« Odgovori #9 u: Kolovoz 01, 2012, 18:04:04 poslijepodne »

5. NIJE TOČNO da nisi dobio paket s naknadno poslanim dijelovima, jer sam ja provjerio preko tvoga kolege s foruma i 100 posto znam da si ga primio.

Ajmo kolega, izjasni se... Ti si odlucujuci faktor! Ako kolega uopce postoji....
Split / Hrvatska

Offline Tetak

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #10 u: Kolovoz 01, 2012, 18:43:33 poslijepodne »
Postoji, postoji i te kako i on zna dobro koji je to. Ako čovjek hoće neka se izjasni sam, ja ga neću imenovati niti cinkati. Na poslijetku nismo djeca se da prepucavamo, što...ja bih se sada trebao ubiti od muke da netkome dokažem svoju stranu priče!? Ja sam svoje rekao i ne želim se više opravdavati. Uvjek ima onih kojima je dan sj...n zbog nečega i onda im nešto ne odgovara i iskaljuju se na krivim mjestima i osobama.

Offline Filip Zebec

• Član redakcije
  • Punopravni član
« Odgovori #11 u: Kolovoz 01, 2012, 20:32:41 poslijepodne »
Tetak,

lažeš ko pas i nije me to sram napisati. Da si čovjek priznao bi zasrao sam i gotovo

1. Filter je uredno poslan s pismenom ovjerenom garancijom. 
         Garancija nikada nije došla niti račun
2. Filter sam ti uz njegov osnovni napunio s još extra materijala (ono što ti nazivaš "nekakvo sr.. plavo kao vreća od krumpira" ), raspitaj se malo što je to!
      Ne zanima me što je to plavo sranje jer ako kažeš orginal onda idu valjčići , spužva i jos nekaj , a ne spužva i plavo sranj...
4. Ulazno/izlazne cijevi su bile potpuno čitave, skoro pa nove.
     nebi rekao da isporučuju jednu cjev kratku a drugu dugačku
    daj reci koji toi kolega ????  imam na forumu par ljudi koji su bili kod mene ali nisu kolege, eventualno juricas on je već sto puta bio kod mene i može potvrditi moju priču

I za kraj ak ti je za tih 100-150 kn biti ljudski šljam wtf, meni ne igra uloga od 150 kn jer sam i više ljudima poklanjao ,tako da živi u svom svjetu ..

evo malo i slika tih stvari koje sam dobio naknadno u paketu :))

inače imam naviku zamjeniti pol filtera samo da ocrnim nekog tamo lopova ( da ne libim te se zvati lopovom  )

Offline mbogdan

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • Diskusari
« Odgovori #12 u: Kolovoz 01, 2012, 20:47:34 poslijepodne »
A za kolegu "uaquapero"... Pajdo moje vrijeme traženja pomoći po forumima pa tako i ovom je odavno prošlo, jer ovdje ljudi pišu svakakve gluposti i niti jedan komentar nije vjerodostojan.
onda mi nije jasno sta radis ovdje???citas gluposti ili imas visoko misljenje o sebi?

Znaci ovdje su za tebe svi nizi rang i ljudi koji baljezgaju bez veze wtf????

Offline Zorz

• Punopravni član
« Odgovori #13 u: Kolovoz 01, 2012, 20:50:16 poslijepodne »
Nebih se htio mijesati u temi jer nisam nikako povezan s ovim, ali osobno poznajem Filipa i sumnjam da bi lagao

Offline Filip Zebec

• Član redakcije
  • Punopravni član
« Odgovori #14 u: Kolovoz 01, 2012, 20:53:15 poslijepodne »

Pa slika govori 1000 riječi.

A možda sam i debil pa sam sve cjevi počupao i stavio neke bezveze sam da ocrnim čovjeka koji je super ispravan :))

kao što sam i rekao 100-150 kn neće me osiromašiti jer sam tolko dao neki dan za humanitarnu za ribe i bilje .

Ovo je sve bilo da upozorim ljude kako ''TETAK ''  trži.

Offline mbogdan

• Punopravni član
    • Diskusari
« Odgovori #15 u: Kolovoz 01, 2012, 21:00:53 poslijepodne »
S "tetkom" sam trgovao jednom,slao sam mu nesto,covijek uplatio i sve ok.
Ali mislim da mu ova izjava nije na mjestu sto sam gore citirao...

Offline Werther

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
    • Betta Svijet
« Odgovori #16 u: Kolovoz 01, 2012, 22:47:55 poslijepodne »
Nebih se htio mijesati u temi jer nisam nikako povezan s ovim, ali osobno poznajem Filipa i sumnjam da bi lagao
Niti ja se ne bih htio miješati, ali također osobno poznajem Filipa i sumnjam da bi bilo što izmislio...

Bilo kako bilo, očigledno se nešto jako zakompliciralo u cijeloj ovoj priči. -?

Offline Tetak

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #17 u: Kolovoz 01, 2012, 22:49:14 poslijepodne »
Neznam što bi ove dvije slike trebale značiti.  :question: :question: Mogu i ja svašta poslikati pa staviti! Vidi se da su cijevi ok, a zašto usnik i priljepci nisu staviti neću komentirati.

Mario izvrnuo si mi riječi, mislim točno ono što sam rekao, a to je da po forumu pišu svakavi ljudi svakakve stvari i da ništa što ti ljudi napišu nije vjerodostojno, tj. može a i sto tako i ne mora biti točno. Naravno čast ljudima koji znaju i svoje znanje dijele. Nije nitko niži rang ali po ovom forumu piše masa ljudi koji nemaju pojma o ničemu i to je činjenica. Nisam ju ja izmislio već se kroz godine pokazalo da je tako. Mislim da i ti to znaš, priznao to ili ne! Osobno sam upoznao ljude koji su eksperti u ovom hobiju i vrsni akvaristi i sve što me zanima i trebam pitam ih u lice. A ako sam se registrirao na forum ne znači da sam došao po pomoć ili savjet, već zbog puke radoznalosti!

Sve u svemu hoću reći da privatno imam svojih većih briga kao i svi ostali i neda mi se pismeno preko foruma prepirati i dokazivati nekome nešto. Ja sam osoba čiste savjesti i mirno spavam tako da svi koji me kude neka me kude i dalje... to me ni malo ne sekira!

Pozdrav  :up:

Offline Filip Zebec

• Član redakcije
  • Punopravni član
« Odgovori #18 u: Kolovoz 02, 2012, 07:54:14 prijepodne »

heheh, ajde nam barem otkri ime i nick ''mog kolege ''  koji je vidio tvoj drugi paket . On se sigurno neće ljutiti dapaće biti će sretan što je otkrio ovakvog smrada koji te pokušava optužiti.

Offline mbogdan

• Punopravni član
    • Diskusari
« Odgovori #19 u: Kolovoz 02, 2012, 13:39:00 poslijepodne »
Neznam što bi ove dvije slike trebale značiti.  :question: :question: Mogu i ja svašta poslikati pa staviti! Vidi se da su cijevi ok, a zašto usnik i priljepci nisu staviti neću komentirati.

Mario izvrnuo si mi riječi, mislim točno ono što sam rekao, a to je da po forumu pišu svakavi ljudi svakakve stvari i da ništa što ti ljudi napišu nije vjerodostojno, tj. može a i sto tako i ne mora biti točno. Naravno čast ljudima koji znaju i svoje znanje dijele. Nije nitko niži rang ali po ovom forumu piše masa ljudi koji nemaju pojma o ničemu i to je činjenica. Nisam ju ja izmislio već se kroz godine pokazalo da je tako. Mislim da i ti to znaš, priznao to ili ne! Osobno sam upoznao ljude koji su eksperti u ovom hobiju i vrsni akvaristi i sve što me zanima i trebam pitam ih u lice. A ako sam se registrirao na forum ne znači da sam došao po pomoć ili savjet, već zbog puke radoznalosti!

Sve u svemu hoću reći da privatno imam svojih većih briga kao i svi ostali i neda mi se pismeno preko foruma prepirati i dokazivati nekome nešto. Ja sam osoba čiste savjesti i mirno spavam tako da svi koji me kude neka me kude i dalje... to me ni malo ne sekira!

Pozdrav  :up:
Sve ok,ali mislim ja sam tako shvatio...nije nista zlonamjerno ;)

Offline dzems

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: knin
  • volim ribe i ribice
« Odgovori #20 u: Kolovoz 02, 2012, 16:45:57 poslijepodne »
imao sam i ja losih iskustava sa trgovinom i siguran sam da Filip nebi pisao bez veze...
Totalna Steta

Offline Filip Zebec

• Član redakcije
  • Punopravni član
« Odgovori #21 u: Kolovoz 02, 2012, 17:36:04 poslijepodne »

ma pustite temu nije vredno više debate. Nego mi ponudite nešto od traženih dijelova koje tražim :))

https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=75976.0