Naletih tek sad na ovu temu pa ću i komentirati. Ovo sam i očekivao ali ne sekira me uopće. Mogu ja sad vamo pisati cjele elaobrate u svoju obranu, jer mi ljudi mogu a i ne moraju vjerovati.
Pajdo moj, ja sam prodao stvari do sad u životu koliko ti nećeš za cjeli svoj! Od 2007 od kad sam član ovoga foruma prodao sam preko 150ak što riba, što opreme po cjeloj nam ljepoj našoj bez i jedne pritužbe.
1. Filter je uredno poslan s pismenom ovjerenom garancijom.
2. Filter sam ti uz njegov osnovni napunio s još extra materijala (ono što ti nazivaš "nekakvo sr.. plavo kao vreća od krumpira" ), raspitaj se malo što je to!
3. nije falilo pola dijelova kao što si naveo već samo držači za staklo i izlazni usnik. (Priznajem propust, zaboravio sam staviti u paket)
4. Ulazno/izlazne cijevi su bile potpuno čitave, skoro pa nove.
5. NIJE TOČNO da nisi dobio paket s naknadno poslanim dijelovima, jer sam ja provjerio preko tvoga kolege s foruma i 100 posto znam da si ga primio.
6. Novac ti nisam uplatio jer sam saznao gore navedenu činjenicu.
I 7. i zadnje, nemam ti se ja što javljati na mobitel jer nisi čovjek i s takvima ne želim imati nikakvu daljnju komunikaciju niti posla!
A za kolegu "uaquapero"... Pajdo moje vrijeme traženja pomoći po forumima pa tako i ovom je odavno prošlo, jer ovdje ljudi pišu svakakve gluposti i niti jedan komentar nije vjerodostojan.
U 10 godina akvaristike osobno sam upoznao stručne ljude koje odem i pitam u lice ako što trebam, a i sam sam već dovoljno iskusan
Neka narod prosudi tko je u pravu, a tko u krivu! Na posljetku moja lokacija nije tajna i svatko tko želi može doći kod mene i upoznati me i vidjeti kakav sam čovjek!
Pozdrav!