bila sam danas u pet centru i ponuda im je prestrasna.. biljke su im u vrlo losem stanju, a nije ni bilo prodavaca koje bih mogla pitati da mi preporuce neke vrste (na kraju nisam nista uzela)...
pa ako netko zna neku trgovinu u Osijeku gdje su biljke u boljem stanju i gdje se prodavaci i pojave nekada? mozda Dogi trade? ili Aqua art ako jos postoje (ne znam ni gdje su tocno)

hvala svima na savjetima unaprijed

hitno je jer sam akvarij danas stavila na cikliranje... imam samo jednu biljcicu, staurogyne repens, tu sam ubacila u srednji plan pored osrednje velikog kamena..
ili ako je netko ovdje iz Osijeka pa da od njega kupim? treba mi nesto za zadnji plan i prvi plan.. srednje ili brzorastuce.. za prednji plan mi je zanimljivo ono kao mahovina sto se siri po sljunku... ne znam ime.. :/ ali tako sam nesto zamislila.. za zadnji plan nesto grmoliko, ne previsoko... eto, ako sam uspjela pojasniti...
akvarij je 54 litre.. uz filter, grijac, podlogu i sljunak i dva osrednja kamena u njemu je sad 41 litra vode, rasvjeta je (nadogradjena) 36 wata...
ako ima nekoga iz Osijeka tko privatno prodaje, javite se na private..